Întrebare cu răspuns(uri)

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc

adina_6
adina_6

adina_6

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
adina_6
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine :)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (11)

92%

11 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

92% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 5

Noutati? Au trecut 4 luni de la ultimul mesaj si mai ii un pic din prima parte a anului... o sa fie esim si number share sau nu?

@ignalt, încă nu avem noutăți. Vom reveni, așa cum am spus, pe acest topic când vom primi de la colegii noștri următoarea estimare. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Buna ziua, îmi puteți spune dacă Apple sau orice altă companie care oferă serviciul number share trebuie să furnizeze operatorului (oricare ar fi acesta) certificatul pentru a utiliza partajarea numerică pe Apple Watch sau cum se face? Cum a fost in cazul vostru (Orange) ?
Nici acum nu aveți informații despre eSIM number share Apple Watch la Yoxo ? O estimare măcar.

Numai bine!

@MihaelaC @DanielaH Buna seara, îmi puteți spune dacă Apple sau orice altă companie care oferă serviciul number share trebuie să furnizeze operatorului (oricare ar fi acesta) certificatul pentru a utiliza partajarea numerică pe Apple Watch sau cum se face? Cum a fost in cazul vostru (Orange) ?
Nici acum nu aveți informații despre eSIM number share Apple Watch la Yoxo ? O estimare măcar.

Numai bine!

Am pierdut orice speranta cu esim pe yoxo, care abonament cu esim este cel mai apropiat de yoxo ca pret si beneficii?

Cata_6
Cata_6

Cata_6

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
Cata_6

@m.ionel, nu te-am uitat :)
Am întrebat și noi la colegii noștri și vom reveni aici când vom primi un răspuns.

@DanielaH, cu tot respectul, cred ca primeam mai repede răspuns si daca mergeam pe jos de la Constanta-București, si mi-l comunicau cei de acolo.

Am așteptat atâta timp sa adăugați number share pentru Apple Watch sa Îmi fac abonament, nu a venit nici pana acum, am văzut ca ați eliminat si posibilitatea de a primi creditul înapoi pentru netul neconsumat. Nu ați anunțat nicăieri ca aceasta posibilitate este “o oferta” știam ca oferta este doar cea cu prețul abonamentului scăzut, nu si cea prin care clienții primesc banii înapoi pe netul neconsumat. Din punctul meu de vedere este cea mai proasta decizie pe care ați putut sa o luați. Repet, aceasta “oferta” nu a fost menționata de la început si cred ca veți rămâne cu abonatii pe care i-ați momit cu aceasta “oferta”. Eu voi dezinstala aplicatia si am sa anunț si restul familiei, cunoștințe, prieteni sa facă același lucru pentru ca nu mai primesc banii înapoi pe netul neconsumat, nu pot folosi Apple Watch fara telefon (eSIM number share ). Părerea mea este ca aceasta “oferta” cu returnarea creditului neconsumat era unica, cea care va diferenția fata de concurenta. Sunt foarte dezamăgit de Yoxo si Orange, ma voi muta la Vodafone.

@m.ionel, toți clienții care au activat Yoxo înainte de data de 8 iunie vor continua să primească banii inapoi pe netul neconsumat. Beneficiul “money back” se pastrează până când se închide numărul.
În ceea ce privește eSIM/ Number Share, colegii ne-au transmis că nu avem încă o dată preconizată.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!