Întrebare cu răspuns(uri)

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine :)

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (33)

Da (50)

60%

50 membri au votat cu DA

33 membri au votat cu NU

60% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 8

Adina, bine ai venit în Comunitate și mulțumim pentru întrebare!

 

Da, trecerea la Yoxo anuleaza abonamentul existent.

Momentan nu există compatibilitate cu NumberShare. eSIM este în planul de dezvoltare pentru anul acesta, în toamnă. 

Vă vom ține la curent.

Salut! A mai fost dezbătut subiectul, deocamdată abonamentul yoxo nu funcționează cu esim. Referitor la number share, cred că răspunsul e tot nu.

In momentul in care repozitionezi un abonament, evident ca vechiul abonament se va inchide. Este absolut normal sa se intample asa, din motive cat se poate de evidente.

Cat priveste Yoxo - In acest moment, Orange lasa impresia ca acest tip de abonament este in faza de experiment cu publicul, deoarece sunt foarte multe necunoscute si foarte multe variabile in ecuatie.

Au fost adresate N intrebari in legatura cu acest abonament si s-au primit foarte putine raspunsuri. Din raspunsurile primite, extrem de putine au fost menite sa clarifice cat-de-cat incertitudinile legate de acest Yoxo.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

@Ionut86 bine ai venit în comunitate și felicitări pentru primul răspuns adăugat! Așa cum a menționat și Daniela eSIM este în plan, voi verifica dacă au colegii noștri noutăți cu privire la acest subiect.

Buna seara,

Puteti estima exact disponibilitatea eSIM pentru yoxo ?
A venit toamna, as vrea si eu esim odata cu trecerea la yoxo.

Multumesc

@Katalin: Asa cum a spus si Mihaela, dar si Daniela, eSIM va fi disponibil in toamna. Au trecut abia 3 saptamani de toamna din vreo 13 saptamani. Deci sa mai avem rabdare si vom avea si un eSIM pentru Yoxo.

Abonamentul acesta devine compatibil și cu number share?

Cezar_1
Cezar_1

Cezar_1

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Cezar_1

Momentan nu putem estima disponibilitatea eSIM/ number share pentru Yoxo. Vă vom ține la curent imediat ce vom avea mai multe informații.

Astept si eu interes esim si number share. Cand apar sigur va devin client yoxo

Adi_29
Adi_29

Adi_29

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Adi_29

A trecut si toamna, se poate face o estimare totusi, sa stim daca mai dureaza o luna / un an / 10 ani pana cand va fi disponibil e-sim pe Yoxo ? Multumesc.

I-am întrebat din nou pe colegii noștri și ne-au transmis că estimează dezvoltarea eSIM pentru Yoxo anul viitor, în prima jumătate a anului, dar nu avem încă un termen exact.

Ne pare rău pentru întârziere. Sunt multe îmbunătățiri și dezvoltări pe care colegii de la Yoxo își doresc să le realizeze, în urma feedback-ului primit de la voi, iar unele dezvoltări sunt mai ceva mai complexe și necesită un timp mai îndelungat de implementare.

Vă vom ține la curent cu toate noutățilea care vor apărea.

 

Edit 8 iunie 2021 - am verificat din nou cu colegii noștri care estimează implementarea eSIM în luna august; pentru Number Share nu avem încă o dată preconizată.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!