Întrebare fară răspuns

Cum pot beneficia de roaming daca am un abonament doar cu resurse nationale?

Am vrut sa-mi scad costurile la abonamente, la unul am reusit, de la 7 euro la 5. Acesta este la mama mea la tara, ea nu vorbeste decat poate 200 minute pe luna. Pe numarul meu am primit aceeasi oferta, adica de 6 euro cu 1 reducere, deci 5 la final. Am observat insa ca nu pot beneficia de roaming deloc si nu-mi convine, asa ca am renuntat la oferta pt nr. meu si am sa raman la oferta veche care are si roaming la 6 euro. Totusi voi fi sunat de un consultant, dar nu vreau sa platesc mai mult pt. roaming.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Pentru a beneficia de roaming, trebuie sa faci upgrade la abonament, pentru că tu ai o valoare foarte mică la abonamentul tau. Prin comparatie, la prepay ai roaming începând de la 10Euro...

Salutare! Și eu cred că trebuie să treci la un alt tip de abonament. Este foarte important să urmărești care dintre cele cu roaming îți satisface nevoia de comunicare. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Din cate inteleg eu, actualul tau abonament este de 6 euro lunar si include si roaming, iar tu vrei sa platesti si mai putin si sa beneficiezi si de roaming? Ambitios! Bine ca nu ai cerut sa primesti gratuit si un Samsung S20 Ultra sau un Huawei P40 Pro la un abonament cu valoare mai mica de 6 euro lunar!

Nu vreu sa fiu inteles gresit: In principiu fiecare este liber sa ceara orice, chiar si luna de pe cer, doar ca fiti realisti, oameni buni, in momentul in care va repozitionati abonamentul.

Am citit N astfel de doleante pe topicul dedicat de pe Softpedia si m-am amuzat de fiecare data.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Eu am incercat la 8 euro sa obtin roaming. Nici in ruptul capului nu s-a putut. Totusi nu e suma mica, dar asta e. Poate la a 2a strigare voi avea mai mult noroc

Erau mai înainte și abonamente cu roaming la retenție și la 8 euro.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Mi-e ciuda ca in alte retele se poate chiar si la 4 euro la prepay... Aici nu prea ajuta vechimea in retea... Folosesc un telefon clasic, cu butoane, ptr vorbit. Am o tableta pe care o folosesc ptr conectare cu internetul. Doar minute, sms am nevoie. Se dau la 8 euro resurse pe care nu le voi folosi sigur. Ei au o evidenta , dar aia nu conteaza...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!