Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se intampla dupa ce se consuma traficul de internet la Home Net12, iar acesta nu este limitat de cost control?

Din abonamentul Home Net12, am consumat cei 80GB de trafic, iar viteza nu a fost limitată.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Nu se întâmplă nimic, dacă ai Orange Home net și ai depășit cei 80 de GB incluși. Probabil că ai mai consumat și noaptea și nu au fost toți gb - îții contorizați. Ți se va pune limitarea, stai fără grijă. Nu se poate cere cost suplimentar, dacă nu ai cerut vreo extraopțiune!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (7)

70%

7 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

70% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! După utilizarea traficului inclus viteza de transfer rămâne constantă, iar consumul suplimentar va fi taxat cu 1,5 euro/2 GB (TVA inclus). Poți activa opțiunea Cost Control la cerere, pentru doar 1,5 euro/lună (TVA inclus), astfel încât să nu plătești nimic suplimentar față de abonamentul lunar. După consumarea traficului inclus, viteza de transfer va fi de până la 128 Kbps pentru download și 64 Kbps pentru upload.
Sursa https://www.orange.ro/abonamente/orange-net/

In acest caz, ia legătura cu Orange, trimite un mail la serviciul.clienti@orange.ro, sau cu ajutorul chat-ului Djingo, sau aici https://www.orange.ro/contact/ și explica-le problema, și în același timp verifica in aplicația My Orange, sau printr-un apel la 415 de un eventual cost suplimentar.
Când ai observat că viteza nu e limitata? Nu ai cumva și Happy Night? Adică noaptea viteza e la fel, chiar daca ai depășit limita de 80 GB..dar doar noaptea. Sau în cazul în care ai reîncărcat pe cineva din contul tău, poți beneficia de GB extra.

Ar trebui sa ai inclus si Happy Night inclus, iar daca ai de efectuat download masiv acesta se poate realiza in acel interval orar. Aditional, pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

In cazul tau, daca nu a scazut viteza fie au inceput sa taxeze traficul suplimentar, fie au activat acea extraoptiune. Daca intri pe contul de abonat ce informatii ai: cost suplimentar sau extraoptiunea activata?

Nu se întâmplă nimic, dacă ai Orange Home net și ai depășit cei 80 de GB incluși. Probabil că ai mai consumat și noaptea și nu au fost toți gb - îții contorizați. Ți se va pune limitarea, stai fără grijă. Nu se poate cere cost suplimentar, dacă nu ai cerut vreo extraopțiune!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!