Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cand apelez nr. de telefon 0753 xxx xx7 primesc mesajul "NUMAR INCORECT". De ce?

Nu pot suna un nr de telefon, cartela PrePay

stela_1
stela_1

stela_1

User level
Nivel
0
2 / 100
puncte
Custom field 2
stela_1

Răspunsuri

@stela, bun venit în Comunitatea Orange!
Te rugăm să ne dai mai multe detalii despre situația ta. Pe lângă întrebările puse de teacher_ și Vio73, ar fi interesant de aflat ce anume se întâmplă când suni. Se aude vreun prompt de rețea? Nu se apelează? Sună și se închide apelul? Sună ocupat? E valabil pentru un singur număr de telefon sau pentru mai multe? Orice informație este binevenită pentru a te putea ajuta cu răspunsuri.
Te așteptăm!

Detaliile sunt prea putine: cu ce optiune (credit) si cand ai incarcat prepay-ul tau, ce fel de mesaj (sunet) se aude cand apelezi. Fara astfel de date, nu exista fundament pentru sesizare.

Este un numar de telefon la care ai mai sunat pana acum si ina ninte a functionat? Este numar de telefon nou?

Prea putine informatii.....

Este un numar de telefon din Romania sau international? Este un numar de telefon scurt (gen firma taxi)? Este un numar cu suprataxa (gen parcare SMS, donatii, sau orice microplata)?

Ai suficient credit/ resurse? Esti in perioada de valabilitate sau in perioada de gratie?

Vezi sa nu fi blocat din greseala numarul respectiv? Vezi ca destinatarul sa nu fi blocat din grseala sau intentionat numarul tau e telefon!

Detalii, detalii, mai multe detalii!

Am modificat titlul întrebării și acum avem ceva mai multe detalii.
@stela, revino, te rog, și oferă-ne mai multe informatii răspunzând la întrebările pe care ți le-au adresat colegii.
Mulțumim!

Este posibil sa fi fost număr de abonament și acel abonament sa se fi închis, sau sa fi fost număr provizoriu. Dar totuși, ar trebui mai multe detalii. Sau daca e vorba de prepay, sa nu fi fost încărcat o perioada mai mare, si să fi ieșit numărul din perioada de gratie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!