Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care sunt primele telefoane Huawei care primesc actualizare la EMUI 10.1?

Huawei a anunţat alături de noua serie Huawei P40 şi noua versiune de software EMUI 10.1, care vine cu o serie de noutăţi şi îmbunătăţiri. Se pare însă că noile telefoane nu vor rămâne pentru mult timp singurele modele care au acces la această nouă versiune software, compania confirmând deja primele dispozitive care stau la rând pentru update. Cum era de aşteptat, acestea sunt printre cele mai recente disponibile.

 

Cel mai recent anunţ legat de EMUI 10.1 spune că noul sistem de operare bazat pe Android 10 va fi lansat pe cel puţin 30 de modele de smartphone-uri Huawei (şi probabil şi Honor). Uitându-ne la acest număr, pare să fie similar cu numărul de dispozitive care au primit anul trecut şi în primele câteva luni din 2020 actualizarea oficială la EMUI 10, deci putem presupune că majoritatea telefoanelor din ultimii doi ani vor face trecerea la noua versiune, fie că este vorba despre dispozitive high-end sau din gama ieftină.

 

Primele modele care fac trecerea sunt însă cele mai recent lansate. P40 şi P40 Pro vin cu EMUI 10.1 preinstalat, deci următoarele la rând vor fi Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, P30, P30 Pro şi modelul pliabil Huawei Mate X, lansat în toamna anului trecut, exclusiv în China. Putem presupune că versiunea finală a lui Huawei Mate Xs vine cu EMUI 10.1, sau probabil că va primi update la scurt timp după lansarea oficială din Europa.

 

Printre noutăţile pe care EMUI 10.1 le oferă, Huawei a amintit Multi-Window, o funcţie similară cu ceea ce oferă şi Samsung de multă vreme pe TouchWiz/Samsung Experience/One UI, care face interfaţa să pară mai apropiată de cea a unui computer, Multi-Device Control Panel, care poate controla mai multe dispozitive Huawei din casă dintr-un meniu rapid, serviciul de chat video MeeTime şi nu în ultimul rând, noul asistent cu AI „Celia”.

 

Celia nu va fi însă disponibil în toate regiunile. Primele ţări care primesc acces la asistentul virtual vor fi Anglia, Franţa, Spania, Mexic, Chile şi Columbia, urmând ca în viitor să se dezvolte şi în restul ţărilor unde telefoanele Huawei sunt vândute în mod oficial.

 

https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/care-sunt-primele-telefoane-huawei-care-primesc-actualizare-la-emui-10.1-19039727/

 

Abia aștept noul Emui 10.1 pe P20 pro.

Răspunsuri

E normal ca modelele cele mai noi să primească primele actualizarea! Oricum, am văzut că sunt foarte reușite aceste telefoane de la Huawei și chiar dacă nu au Google play, în App Gallery, găsești cam tot ce trebuie! Ce să zic? Felicitări Huawei și mulțumim Răzvan pentru informații!

Huawei a rupt gura târgului cu camerele foto de pe recent lansatele telefoane din seria P40.
Huawei ID este înlocuitorul contului Google.
Din ce am observat, Gmail îl poți configura în contul de email al telefonului, Facebook îl poți folosi din browser, YouTube la fel...
Iar în Huawei Apps ai o grămadă de aplicații inclusiv românești.
Pentru cine e dispus să facă asta, e ok.
Prețurile sunt destul de mari acum dar vor mai scădea...
Eu încă nu m-am hotărât să îmi fac un update (banii au altă valoare în această perioadă) dar mai așteptăm :)

P40 merita de luat în calcul la sfârșitul anului sau în ianuarie 2021, prețul va scădea mai repede ca la P30, din cauza crizei economice care bate la ușă.
@teacher, merită să cumperi P20 pro.

Era de asteptat ca modelele cele mai noi sa primeasca actualizarea la EMUI 10.1
Desi am o retinere fata de Huawei, P40 chiar arata bine.

P40 e creme de la creme a gigantului Huawei. Suntem retinuti poate si din cauza ca suntem fani al altui brand dar acest telefon chiar e uimitor. Desigur,eu ma uit dupa Note20 deja :)))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

1. Lista completă de telefoane și tablete Huawei care primesc EMUI 10.1

 • Huawei P30
 • Huawei P30 Pro
 • Huawei Mate 20
 • Huawei Mate 20 Pro
 • Huawei Mate 20 RS PORSCHE DESIGN
 • Huawei Mate 20 X
 • Huawei Mate 20 X (5G)
 • Huawei nova 5T
 • Huawei Mate Xs
 • Huawei P40 lite
 • Huawei nova 7i
 • Huawei Mate 30
 • Huawei Mate 30 Pro
 • Huawei Mate 30 Pro 5G
 • Huawei MatePad Pro
 • Huawei MediaPad M6 10.8″

2. Lista completă de telefoane Honor care primesc Magic UI 3.1

 • Honor View 30 PRO (Magic UI 3.1)
 • Honor 20 (Magic UI 3.1)
 • Honor 20 PRO (Magic UI 3.1)
 • Honor View 20 (Magic UI 3.1)

Sursa - https://www.huaweiupdate.com/huawei-official-emui-10-1-20...

Eu sunt ft dezamăgita de noua versiune. Nimic nu mai merge ca la început. Chiar dacă am parolă la telefon.. Câteodată sta de nebun deblocat, nici nu i mai trebuie parola.
Iarăși la ecran.. Înainte puteam sa intru deodată și pe YouTube și pe google în același timp. Acum nici aplicația aia nu mai exista.
Iar la camera foto dacă era activat la camera din fata pe 5 secunde.. Puteam sa dezactivez la camera din spate.
Acum dacă mi e activat la camera din fata sa facă poze în 5 sec.. Îmi rămâne activitata și la camera din spate.
Per total ft dezamăgita de noua actualizare

E un model reușit. Am un coleg care are un astfel de model și a făcut update dar mi-a spus că e totul ok.
Poate va mai veni un update care să corecteze ce ai remarcat tu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!