Întrebare fară răspuns

Care sunt primele telefoane Huawei care primesc actualizare la EMUI 10.1?

Huawei a anunţat alături de noua serie Huawei P40 şi noua versiune de software EMUI 10.1, care vine cu o serie de noutăţi şi îmbunătăţiri. Se pare însă că noile telefoane nu vor rămâne pentru mult timp singurele modele care au acces la această nouă versiune software, compania confirmând deja primele dispozitive care stau la rând pentru update. Cum era de aşteptat, acestea sunt printre cele mai recente disponibile.

 

Cel mai recent anunţ legat de EMUI 10.1 spune că noul sistem de operare bazat pe Android 10 va fi lansat pe cel puţin 30 de modele de smartphone-uri Huawei (şi probabil şi Honor). Uitându-ne la acest număr, pare să fie similar cu numărul de dispozitive care au primit anul trecut şi în primele câteva luni din 2020 actualizarea oficială la EMUI 10, deci putem presupune că majoritatea telefoanelor din ultimii doi ani vor face trecerea la noua versiune, fie că este vorba despre dispozitive high-end sau din gama ieftină.

 

Primele modele care fac trecerea sunt însă cele mai recent lansate. P40 şi P40 Pro vin cu EMUI 10.1 preinstalat, deci următoarele la rând vor fi Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, P30, P30 Pro şi modelul pliabil Huawei Mate X, lansat în toamna anului trecut, exclusiv în China. Putem presupune că versiunea finală a lui Huawei Mate Xs vine cu EMUI 10.1, sau probabil că va primi update la scurt timp după lansarea oficială din Europa.

 

Printre noutăţile pe care EMUI 10.1 le oferă, Huawei a amintit Multi-Window, o funcţie similară cu ceea ce oferă şi Samsung de multă vreme pe TouchWiz/Samsung Experience/One UI, care face interfaţa să pară mai apropiată de cea a unui computer, Multi-Device Control Panel, care poate controla mai multe dispozitive Huawei din casă dintr-un meniu rapid, serviciul de chat video MeeTime şi nu în ultimul rând, noul asistent cu AI „Celia”.

 

Celia nu va fi însă disponibil în toate regiunile. Primele ţări care primesc acces la asistentul virtual vor fi Anglia, Franţa, Spania, Mexic, Chile şi Columbia, urmând ca în viitor să se dezvolte şi în restul ţărilor unde telefoanele Huawei sunt vândute în mod oficial.

 

https://m.go4it.ro/telefoane-mobile/care-sunt-primele-telefoane-huawei-care-primesc-actualizare-la-emui-10.1-19039727/

 

Abia aștept noul Emui 10.1 pe P20 pro.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ce îmbunătățiri are 10.1.... super tari. Și eu vreau un P20 pro, sau macar un P30 ca telefon viitor.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Am văzut P20 Pro la 1650 lei pe eMag... chiar mă gândesc serios să cumpăr.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

E normal ca modelele cele mai noi să primească primele actualizarea! Oricum, am văzut că sunt foarte reușite aceste telefoane de la Huawei și chiar dacă nu au Google play, în App Gallery, găsești cam tot ce trebuie! Ce să zic? Felicitări Huawei și mulțumim Răzvan pentru informații!

Huawei a rupt gura târgului cu camerele foto de pe recent lansatele telefoane din seria P40.
Huawei ID este înlocuitorul contului Google.
Din ce am observat, Gmail îl poți configura în contul de email al telefonului, Facebook îl poți folosi din browser, YouTube la fel...
Iar în Huawei Apps ai o grămadă de aplicații inclusiv românești.
Pentru cine e dispus să facă asta, e ok.
Prețurile sunt destul de mari acum dar vor mai scădea...
Eu încă nu m-am hotărât să îmi fac un update (banii au altă valoare în această perioadă) dar mai așteptăm :)

P40 merita de luat în calcul la sfârșitul anului sau în ianuarie 2021, prețul va scădea mai repede ca la P30, din cauza crizei economice care bate la ușă.
@teacher, merită să cumperi P20 pro.

Era de asteptat ca modelele cele mai noi sa primeasca actualizarea la EMUI 10.1
Desi am o retinere fata de Huawei, P40 chiar arata bine.

P40 e creme de la creme a gigantului Huawei. Suntem retinuti poate si din cauza ca suntem fani al altui brand dar acest telefon chiar e uimitor. Desigur,eu ma uit dupa Note20 deja :)))

Mulțumesc @Razvan pentru sfat, o să mă decid in perioada următoare.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!