Întrebare fară răspuns

Cum ne reparăm telefonul Samsung de acasă?

Sub deviza,Service-ul "Samsung vine acum la tine" dacă întampini probleme cu telefonul, venim noi să îl ridicăm. Îl vom repara și ți-l vom returna în deplină siguranță.

(Sursa:Samsung.ro)

Sună la 08008 726 78 64 sau *8000 pentru a programa reparația sau pentru a afla mai multe detalii.

#StayAtHome #WithSamsung

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Se dezvolta din ce in ce mai mult comerțul online.. servicii, produse... observ un trend mai agresiv.. Sper sa n-am nevoie de acest serviciu.. Pt ca am prea multe aplicatii utile care vor necesita reinstalare..

Cel mai bine daca este in perioada de garantie sa fie trimis in service. Desi poate ne credem priceputi, le putem strica cu mare usurinta.

Cine crede ca "Samsung vine acasa la tine" se inseala. Tot curierul te va vizita, tot la service vei ajunge si numai daca platesti, chiar si in garantie fiind. Marketing... amatoricesc.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Samsung o fi nou in breasla asta, dar cu siguranta nu este singurul.
Am fost impresionat de Nokia. Neavand service autorizat in Romania, am deschis ticket online la ei din aplicatia lor (Device Care parca se numea, nu mai stiu). Le-am explicat problema, mi-au trimis curier rapid acasa, l-au luat, l-au reparat si mi l-au trimis inapoi. A fost amuzant sa vad cum telefonul meu s-a plimbat prin Budapesta-Berlin(parca)-Budapesta, a fost reparat la Budapesta si apoi a fost a doua zi la mine. Toata povestea a durat 4 sau 5 zile lucratoare si nu m-a costat nimic.:)

Depinde și de ce probleme are. Dacă are de schimbat un soft sau lucruri ce țin de upgrade, etc, m-aș băga, dar dacă e de înlocuit piese, cred că la service e cea mai bună soluție!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu nu vad un telefon sa se plimbe prin "Budapesta - Berlin"... si retur, sa mai treaca si de formalitatile de receptie, predare, reparatie, testare... si retur, totul in "4-5 zile". As vrea sa cunosc un SERVICE (chiar si national, nu international) de orice fel de electronice care in 4-5 zile iti preia o comanda cu transport cu tot si retur, si iti "rezolva" si jucaria pe deasupra.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Vio,prin aplicatia Smart Tutor,un tehnician Samsung iti poate schimba/verifica softul online,totul e sa bagi un cod de accept oferit de Samsung.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!