Întrebare fară răspuns

Cum ne reparăm telefonul Samsung de acasă?

Sub deviza,Service-ul "Samsung vine acum la tine" dacă întampini probleme cu telefonul, venim noi să îl ridicăm. Îl vom repara și ți-l vom returna în deplină siguranță.

(Sursa:Samsung.ro)

Sună la 08008 726 78 64 sau *8000 pentru a programa reparația sau pentru a afla mai multe detalii.

#StayAtHome #WithSamsung

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Super. Multumesc de informatie. Sper sa nu fie nevoie, voi avea grija de el. :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Se dezvolta din ce in ce mai mult comerțul online.. servicii, produse... observ un trend mai agresiv.. Sper sa n-am nevoie de acest serviciu.. Pt ca am prea multe aplicatii utile care vor necesita reinstalare..

Cel mai bine daca este in perioada de garantie sa fie trimis in service. Desi poate ne credem priceputi, le putem strica cu mare usurinta.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Cine crede ca "Samsung vine acasa la tine" se inseala. Tot curierul te va vizita, tot la service vei ajunge si numai daca platesti, chiar si in garantie fiind. Marketing... amatoricesc.

Samsung o fi nou in breasla asta, dar cu siguranta nu este singurul.
Am fost impresionat de Nokia. Neavand service autorizat in Romania, am deschis ticket online la ei din aplicatia lor (Device Care parca se numea, nu mai stiu). Le-am explicat problema, mi-au trimis curier rapid acasa, l-au luat, l-au reparat si mi l-au trimis inapoi. A fost amuzant sa vad cum telefonul meu s-a plimbat prin Budapesta-Berlin(parca)-Budapesta, a fost reparat la Budapesta si apoi a fost a doua zi la mine. Toata povestea a durat 4 sau 5 zile lucratoare si nu m-a costat nimic.:)

Depinde și de ce probleme are. Dacă are de schimbat un soft sau lucruri ce țin de upgrade, etc, m-aș băga, dar dacă e de înlocuit piese, cred că la service e cea mai bună soluție!

Eu nu vad un telefon sa se plimbe prin "Budapesta - Berlin"... si retur, sa mai treaca si de formalitatile de receptie, predare, reparatie, testare... si retur, totul in "4-5 zile". As vrea sa cunosc un SERVICE (chiar si national, nu international) de orice fel de electronice care in 4-5 zile iti preia o comanda cu transport cu tot si retur, si iti "rezolva" si jucaria pe deasupra.

Vio,prin aplicatia Smart Tutor,un tehnician Samsung iti poate schimba/verifica softul online,totul e sa bagi un cod de accept oferit de Samsung.

Ce interesant. Cu tehnologia asta, nici service-ul nu mai e ce a fost odata. :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!