anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mi se consuma exagerat de mult netul

Madalin_4
Începător
Am o mica problema cu netul meu, am ajuns sa imi reincarc cartela de 3 ori pe luna deoarece mi se consuma exagerat de mult netul, ce pot face sau cine ma poate ajuta?
19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Dar cati gb consumi de nu-ti ajung?

Miha_Z
#StarMember
Cati Gb consumi in mod normal?

teacher_
#StarMember
Poți să îți setezi o limită de consum la internet, din setările telefonului sa nu mai consumi atât de mult. Nu înțeleg ce înseamnă "se consuma exagerat". Ce anume faci? Te uiți la filme, te joci mult...?

Miha_Z
#StarMember
@teacher_ cu ce-l ajuta limitarea cand el are nevoie de mai mult internet?

Ascary
Campion certificat
Reincarca unui prieten ca sa primesti bonusul de 50 GB. In afara de asta,inchide paginile browserului de care nu ai nevoie. Consuma net. Fisierele video pune-le la rezolutie mai mica,rezolutia mare consuma trafic. Inchide aplicatiile din fundal care fac trafic degeaba,pune-le in sleep mode.

teacher_
#StarMember
Miha, unde scrie tipul că are nevoie de net mai mult? Eu credeam că ne cere ajutorul că a ajuns sa consume prea mult internet....așa și scrie, "mi se consuma prea mult internet". Nu scrie eu consum, ci mi se consuma...

teacher_
#StarMember
Daca ai un telefon cu 5G, nici nu are sens să întrebi, daca te mai și joci un-doua jocuri care necesita resurse de net, și te mai uiți la câteva filme, sau asculți muzică, se va consuma foarte repede..!

Miha_Z
#StarMember
@teacher_ din moment ce spune ca deja a facut 3 reincarcari, ce se deduce? Ca vroia mai mult internet. Altfel se oprea din reincarcat, nu?

teacher_
#StarMember
Depinde pentru ce ii trebuie. Că dacă se fac update-uri la tot felul de aplicații, se consuma netul și când are nevoie nu mai are net, atunci trebuie sa reîncarce... Asta nu înțeleg nici eu, la ce se refera când spune mi se consuma mult...!

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca ar trebui sa verifici in telefon ce aplicatii ai instalate, cate din ele au acces la internet si care din ele consuma cel mai mult. Folosesti Tik Tok sau alte aplicatii de video sharing / video streming? Esti consumator de continut 4K. 3D, VR? Ai ceva aplicatii care se comporta ca si server?

Razvan
#StarMember
Singur trebuie sa verifici pe ce ți se consuma internetul mobil, vezi în telefon. Dacă ai aplicația tik-tok are prostul obicei sa ruleze în fundal și sa toace sute de giga în câteva ore, norocul tău ca ești pe prepay, altfel ai fi avut cost suplimentar foarte mare. Sa începem, ce telefon utilizezi, ca să te putem ajuta cu identificarea traficului de date exagerat. Ce aplicații folosești în mod uzual?

Vrajitoarea
Cunoscător
Ce consuma asa mult net? Adica daca esti pe prepay ar trebui sa primesti si bonusul de 50 Gb si nu e logic cel putin pentru mine sa consumi asa mult net pe telefon ... sau il folosesti ca hotspot? Sau utilizezi tik-tok? Pentru aceasta aplicatie au mai fost discutii inclusiv in comunitate privind consumul exagerat de resurse, daca acesta e cazul eventual vezi discutiile de aici https://comunitate.orange.ro/questions/2175426-aplicatia-tik-tok-consumat-noaptea-100-gb-340-euro-cost-folosita Verifica in setarile telefonului ce aplicatii consuma date mobile. De asemenea s-ar putea sa te ajute si setarea unei limite pentru datele mobile https://comunitate.orange.ro/questions/2033477-setez-limita-datele-mobile-android

svetalex
Senior certificat
verifică dacă ai aplicația tik tok. Am înțeles că aceasta consumă internet și dacă nu este folosită

FLo1
#StarMember
Eu consider ca monitorizeaza de la distanta "miscarea" de pe vreo "IP Cam". Dar ca recomandare: nu sta permanent pe "date mobile" atunci cand in interiorul casei iti permite reteua sa folosesti " conexiune wireless".