anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul este foarte slab

Sebastian_Cigol
Începător
Am activat astăzi bonusul de 50 GB dar internetul nu îmi merge decât foarte prost. Am dat și restart și sunt activate și setările. Ce as putea sa fac?
45 Răspunsuri 45

Jay
Campion certificat
Din cauza aglomerarii din aceasta perioada, merge mai greu.. sunt multe persoane care au problema asta.. Încearcă să contactezi Orange pe chat, sa faca o verificare..

teacher_
#StarMember
Activează și dezactivează încă odată datele mobile, și selectează din retele eventual H+ sau 3G, daca 4G nu merge. Fa niste teste de viteza și postează aici, cu specificarea locației. Într-adevăr, este posibil ca și rețeaua sa fie îngreunată in aceasta perioada.

Razvan
#StarMember
Ne poți spune locația? Vezi dacă te ajută ce scrie în atașament. Aceeași simptome sunt întâlnite și la colegul și la alți utilizatori pe Softpedia.

Miha_Z
#StarMember
Este o problema semnalata de multi utizatori Orange. Speram sa se rezolve cat mai repede.

dnz
Explorator entuziast
@Sebastian Cigolea si in Timisoara merge extrem de prost internetul pe 4G+. Incearca sa testezi si pe 3G+ Daca nu esti multumit, incerca alta alternative pana reteaua Orange va fi capabila sa furnizeze un minim decent de viteza fiecarui utilizator.

Razvan
#StarMember
@dnz, ai schimbat Apn-ul?

dnz
Explorator entuziast
@Razvan da, am incercat ... la fel merge ...

Razvan
#StarMember
La mine zbârnâie, s-a mai eliberat orașul

Razvan
#StarMember
@dnz, ai sunat la 300 să îți reseteze profilul 4G de internet?

Razvan
#StarMember
@orange assistant, o părere clară și concisă la limita pusă pe download și upload în rețea de 1,9 Mbs? Imagini preluate de pe softpedia.

Vio73
#StarMember
Depinde foarte mult de locație (aglomerație), tipul de telefon, ce fel de acoperire ai în zonă, etc. Acum, poate fi și de la faptul că foarte mulți folosesc internetul datorită statului în casă.

FaraUnID
Campion certificat
Este o problema generala data de congestiile din retea in contextul actual. Ieri am stat si eu pe net-ul de la Orange prin intermeidul unui Huawei E5573B Airbox + un SIM prepay cu optiunea Internet Prepay 6 activata si toata ziua am avut viteze de nivel 3G. Degeaba arunca Orange cu zecile de GB de internet in clienti daca vitezele sunt de nivel 3G. @Orange In contextul actual, cred s-ar impune o monitorizare a celor care "rup" reteaua in perioada asta si limitati dpv al vitezei de acces in internet. Desigur, cu o notificare prelabila. Nu vad de ce trebuie sa suferim toti din cauza unor nesimtiti care inteleg total gresit notiunea de responsabilitate si solidaritate.

Razvan
#StarMember
Sunt de acord cu limitarea vitezei, dar trebuie făcută transparent. Sa pui limita 1,9 Mbs în ziua de azi, internetul devine inutilizabil. Cei de la telekom, pun 1,5 Mbs pe video, atât, dar măcar ești înștiințat când semnezi.

FaraUnID
Campion certificat
Telekom-ul sunt din alt film. Acolo nu ai cu cine discuta la un nivel tehnic mediu, in momentul in care situatia o impune. Contextul actual reprezinta un caz de forta majora, decretat prin starea de urgenta, si coNsider ca in situatii de forta majora trebuie luate masuri direct proportionale astfel incat daca tot #StamAcasa sa putem lucra online in conditii optime, fara a fi nevoie sa astept 3 minute sa descarc un PDF sau sa atasez un fisier intr-un mail.