Întrebare fară răspuns

Orange home net 4g 12

Buna ziua!
In decembrie 2018 am facut un abonament orange home, iar la internetul fix aveam 50 gb. Prin mai 2019 m-am decis sa platesc in plus pt. inca 30 gb. Acum am observat ca standardul e de 80 gb si platesc in contnuare 3 euro in plus. Asadar, am 110 gb sau cat?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
2 / 100
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E posibil sa ai tot 80, cat aveai prima data. Ar trebui sa vorbesti cu ei si poate-ti vor face vreo oferta. Oricum mai multe detalii poti afla de la operatorii Orange.

@Adrian, cred ca ar trebui sa vezi in contul tau My Orange aceasta informatie..
La abonamentele de voce de exemplu, nu se actualizeaza automat resursele, ci trebuie, fiecare, sa discute la departamentul fidelizare, când ii expira perioada minima contractuala, pentru o noua oferta.. eu as fi zis ca la fel este si cu Home Net, ca resursele sunt cele contractate si ca trebuie sa soliciti o noua oferta când expira contractul, ca sa beneficiezi de oferta curenta, dar, poate ma insel..
Poti raspunde sau completa aici, daca vrei sa mai adaugi ceva..

Eu am o întrebare.... Pe factura cat îți apare..? Nu ai factura lunară? Daca nu îți vine, intra in aplicația my Orange și descărca de acolo, iar pe factură va apărea cat internet ai in abonament.

Ai 80 gb. Părerea mea este că ar trebui să rediscuți trecerea la abonamentul de tip nou și sunt convins că vei găsi înțelegere! Succes!

Dacă în toata aceasta perioada nu ai primit o notificare din partea Orange în legatura cu o repoziționare de abonament, ai același pachet de date ca în momentul semnării contractului și a activării extraoptiunii.

Este și normal ca în timp abonamentele din oferta comerciala sa sufere modificări pentru a tine pasul cu cerințele pietei, doar ca aceste modificari nu afectează contractele deja încheiate.

Am spus-o de mai multe ori și o repet! E foarte puțin trafic de internet la abonamentele astea și ar trebui să se umble urgent la ele. Părerea mea este că ar trebui să te treacă ei pe cel de 80 GB, fără alte costuri.

Vad ca cei de la Infinity Communication pluseaza si ei.
Redau oferta:
"Back to SCHOOL vine cu cele mai potrivite oferte pentru tine!
Acum pachetul de internet cu 200 GB incluși, devine NELIMITAT!
Plus un router WI-FI inclus!
Dacă ești abonat Orange beneficiezi și de o MEGA reducere. Internet și televiziune la doar 10 EUR.
Ofertă valabilă până la data de 31.10.2020"

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!