Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Card ci nefunctional - televizor philips ambilight 7303

Bună ziua! Dețin acest smart tv , PHILIPS 43PUS7304/12, iar recent am optat pentru un abonament la orange prin satelit. Si gandindu-ma la cardul ci, fiindcă ma ajută să păstrez telecomanda originală si e si mai estetic. Dar, din pacate acest card ci nu funcționează, în seara aceasta am instalat programele, iar la următoarea pornire a televizorului nu mai era nimic salvat.
Aveti vreo rezolvare ? Sa cumpăr un alt slot de card ci sau ce pot face ?

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Asta voi incerca astazi, sa vad daca-mi permite telecomanda tv-ului. Daca nu, macar cea a receiverului are optiune de on/off pt tv... sa vadem.

adrianunc
adrianunc

adrianunc

User level
Nivel
0
52 / 100
puncte
Custom field 2
adrianunc

E cam greu de făcut asta. La mine știu că funcționau treburile astea când aveam televizor Samsung și receptor tot Samsung pentru tv satelit. Dacă sunt mărci diferite, m-aș mira să funcționeze!

Trebuie ca si televizorele sa aiba aceasta optiune. In general televizoarele de ultima generatie au in meniu asocierea si lista cu stb-urile compatibile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!