anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Card ci nefunctional - televizor philips ambilight 7303

Marius_38
Junior entuziast
Bună ziua! Dețin acest smart tv , PHILIPS 43PUS7304/12, iar recent am optat pentru un abonament la orange prin satelit. Si gandindu-ma la cardul ci, fiindcă ma ajută să păstrez telecomanda originală si e si mai estetic. Dar, din pacate acest card ci nu funcționează, în seara aceasta am instalat programele, iar la următoarea pornire a televizorului nu mai era nimic salvat.
Aveti vreo rezolvare ? Sa cumpăr un alt slot de card ci sau ce pot face ?
36 Răspunsuri 36

teacher_
#StarMember
Salut! Din ce ai zis, inițial s-au salvat canalele, iar apoi s-au șters după oprire? Pot sa te sfătuiesc să mai încerci odată, sa salvezi toate canalele. Verifica sa fie băgat până în capăt doar.. Ai cumpărat card CI, sau CI+? Trimite un mail la serviciul.clienti@orange.ro și explica-le situația, și vor lua ei legatura cu tine.

Vio73
#StarMember
@Marius, Te sfătuiesc să vorbești cu cei de la Departamentul Tehnic ( iei legătură prin My Orange, secțiunea Contact, Chat Djingo sau apel la 300 și spui că dorești să iei legătură cu cei de la Tehnic) și să vezi ce te îndrumă! Le spui modelul de tv și tot ce te interesează! Până la urmă, dacă e ceva necompatibil, poate îți instalează receptor ( stb). Eu am TV satelit de la începutul serviciului și mi-au spus băieții din zonă că aceste carduri nu sunt compatibile pe toate televizoarele și chiar dacă sunt, mai dau erori. Știu că e mai comod, dar din acest motiv am evitat genul acesta de serviciu ( cu ci+). Succes!

Razvan
#StarMember
Probabil este nevoie de un update la CI+, sau la TV. Am avut probleme la TV, cu CI+, se bloca de fiecare dată când puneam cardul. Am scris la producătorul tv și mi-au recomandat update, și problema s-a rezolvat.

Vio73
#StarMember
Probabil că trebuie luată legătură și cu cei de la Philips, da.

Ascary
Campion certificat
Salut Marius de obicei apare aceasta problema in urmatoarele cazuri: 1. S-a folosit Chansort pentru aranjare. 2. Lista nu sa salvat corect pe stick. (rar) 3. Ai functia de actualizare a canalelor activa, iar cei de la capat (headend) se joaca cu LCN-ul. O solutie provizorie ar fi sa salvezi toate programele intr-o lista de favorite!

Marius_38
Junior entuziast
Cardul e cel de la orange cu care a venit tehnicianul ,nu stiu daca e ci sau ci+... Si da , după oprire si repornire imi cerea instalare de canale sau sa aleg sursă.. Am verificat dacă îmi cere tv-ul update ,dar nu , nu imi cere .... @Ascary , daca asta este o soluție sa le pun la favorite nu ar fi o problema , dar ai idee daca o sa mai pățesc la fel ? Am mai inteles cum ca ar fi si alte ci.uri , alte versiuni... iar acestea de la orange sunt 1.3 si cum ca altele 1.2 il suportă si al meu.... Nu stiu ce sa cred ,dar încă sper sa nu pun reciver 😞

Marius_38
Junior entuziast
Acesta e cardul

Ascary
Campion certificat
Marius nu stiu daca problema este a tunerului din televizor sau a CAM-ului Orange,poate doar daca as fi in fața televizorului. Poate sa fie si una si alta. Ca sa scapi de treaba cu scanarea programelor de fiecare data cand deschizi TV-ul eu iti sugerez ca atunci cand inchizi TV-ul sa scoti CAM-ul din TV si a doua zi cand vrei sa te uiti la TV ii dai drumu si apoi bagi cardul ca sa deblochezi posturile. e o solutie de compromis dar scapi de cele 10 min de scanare. Incearca totusi si cu favorite si vedem ce se intampla dupa aia. Daca problema este din tv,nu prea ai ce sa faci,chiar daca suni la customer service philips nu te vor ajuta. Daca este din CAM, acesta poate fi inlocuit. Cel mai bine ar fi sa testezi cam-ul intr-un alt televizor,dar de unde sa-l iei pe vremea asta. 🙂

Marius_38
Junior entuziast
E mai complicat acum si sa mai dau de canalele pe care le.am avut aseară . Si tehnicianul s.a chinuit un pic .. Nu găsește "satelitul astra 5 b "? Si le-a făcut manual canalele... cu niste inserții de cifre +memorare.... Iar in ultima strigare, daca ar fi pe reciver sa ma transfer .... doua lucruri as cere de la el daca se poate ... Sa rămân cu telecomanda tv.ului si sa-mi asez programele cum vreau ( eu având optiunea world hd, sunt si celelalte de la family hd,dar fără semnal) . Din telecomanda mea le pot aseza sa le pun la "coadă "

Vio73
#StarMember
Se poate face listă favorită și le aranjezi cum dorești și pe receptor. Nu merge cu aceeași telecomandă, ci trebuie să ai două (a tv-ului și a receptorului). Eu am listă de programe favorite și Family HD! Am explicat pe aici cum se ordonează: https://comunitate.orange.ro/questions/2269436-ordonare-canale-orange-tv-satelit Doar că am receptor Samsung.

DanielaH
Moderator
@Marius, s-a rezolvat problema cu cardul?

Marius_38
Junior entuziast
Din pacate nu.... A venit instalatorul iar , iar aceleasi proceduri. Si in final dupa cateva ore in care tv.ul a fost oprit ,la redeschiderea acestuia nu mai avea canalele...

Bogdan_23
Junior
O problemă similară cu acest televizor am și eu pentru furnizorul de servicii RCS. Mă refer la situația în care acest televizor nu oferă nicio informație despre conținutul actual sau viitor pe care îl difuzează. Mai exact nu-ți arată ce vezi. Cum ar fi știri sau filmul X sau filmul Y. Probabil este o problemă cu televizorul. Menționez că posturile le păstrează în memorie!

Marius_38
Junior entuziast
La orange imi arată ceea ce urmează sau ceea ce vizionez acum. Problema majora e la memorarea canalelelor, pe moment funcționează dar dupa o repornire a tv.ului dupa aprox 30-60 min nu mai stie nimic. E prea moft tv.ul ... Nu stiu ce sa mai fac . Ca e tv.ul prea pretențios sau serviciile.... i don t know