Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

GALAXY Note 20: Speranta fără rost a tuturor fanilor

Samsung GALAXY Note 20 este urmatorul model important de telefon pe care cei de la Samsung vor sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, si recent au aparut informatii care anuntau o schimbare grozava. Mai exact, zvonuri aparute zilele trecute anuntau faptul ca in Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie folosite exclusiv procesoare Qualcomm, cele Exynos urmand a fi date uitarii, ceea ce ar fi eliminat din discrepantele in autonomie si performante intre modele.

 

Samsung GALAXY Note 20, din pacate, nu va veni exclusiv cu procesoare de la Qualcomm, ci va avea si procesoare de la Exynos, asa cum s-a intamplat si cu toate modelele lansate inaintea sa. Foarte multi isi doresc sa vada un nou Samsung GALAXY Note 20 care are doar procesoare performante Qualcomm Snapdragon 865, insa cei de la Samsung vor face in continuare aceeas impartire a chip-urilor, si le vor folosi in majoritatea tarilor pe cele Exynos.

 

Samsung GALAXY Note 20 ar fi putut elimina in sfarsit problemele care au fortat clientii Samsung sa faca si o petitie online pentru a cere renuntarea totala la chip-urile Exynos pentru telefoane. S-a demonstrat in multiple randuri ca aceste chip-uri Exynos ale coreenilor au performante inferioare celor de la Qualcomm, si ofera o autonomie inferioara, iar oamenii spera ca in Samsung GALAXY Note 20 lucrurile sa se schimbe in bine, chiar daca asta nu se va intampla.

(Preluare idevice)

Răspunsuri

Stii cum se zice... " speranta moare ultima" :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Si cica unde-s multi puterea creste.. :))
Pai, cel mai bun argument, mai bun decat orice petitie, ar fi lipsa vanzarilor.. zic si eu..

Dacă vin tot cu procesoarele alea, e clar. Speram să vină și ei cu ceva wow pe acest model, iar procesoarele de la Qualcomm erau cheia. Păcat!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!