Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Câți bani primești de fapt înapoi la Yoxo?

Dacă ai de exemplu un abonament yoxo de 30 lei cu 20GB incluși și nu consumi într-o lună net deloc, câți bani primești înapoi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 4

O extraopțiune prepay la Orange, cu 100 minute naționale și nelimitat minute și sms în Orange, este 4 euro (plus TVA). Plecând de la acest calcul, la Orange Yoxo este posibil să primești înapoi 10 lei (2,05 euro) /20 Gb. Poate un avantaj notabil este prețul final în lei, care nu mai fluctuează după cum bate vântul la cursul leu-euro.

vei primi 5 lei daca nu consumi nimic din cei 20gb din abonamentul de 30lei. asa incat yoxo e un fâsâit de marketing. mai bine pe prepay cu 5euro unde la 29lei ai 50gb net plus ceva minute internaționale.
bineînțeles ca nu scrie nimic in contract si TC despre faptul ca primesti 5lei,asa încât lumea ar crede ca e ceva deosebit.
clasicul clickbait.
rusine orange. ma așteptam de la telekom la asa ceva

@Razvan, și eu am vrut să mă iau după asta, dar opțiunea precizată de tine nu are nelimitat national...

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

#mcn1970, de unde stii? Dacă acest produs abia a fost lansat? Ca sa stii informația asta înseamnă că tu l-ai testat timp de o lună și ma intreb cand ai putut face asta..

Extraoptiunea cu 20GB de internet care se poate activa in situatia in care consumi pachetul initial de 20GB costa 5 lei si probabil ca de aici a dedus @mcn1970 ca primesti inapoi 5 lei din totalul de 30 lei.

5 lei/20 Gb net, cam puțin, în condițiile în care 1Gb net te costă 5 euro, dacă consumi după ce consumi cantitatea inclusă.

Poate un Community Manager Orange cere de la superiori un răspuns în acest sens și ne ajută și pe noi ca să știm exact ce bani primim înapoi și să nu ne mai batem capul și să dăm cu presupusul... Sunt convins că, dacă acei angajați la Orange care răspund aici găseau răspunsul în baza de date accesibilă nivelului lor, răspunsul ar fi fost deja postat aici, dar așa sunt șefii, nu-i duce capul ca să ofere TOATE informațiile deodată, ci așteaptă să fie întrebați...
Oricum dacă informația nu s-a pus la dispoziție clar și pe înțelesul tuturor, sigur ceva e cusut cu ață neagră...

Din cîte știu, netul neconsumat în timpul celor 30 zile nu se mai reportează si îl pierzi. Cu Yoxo în schimb nu pierzi acești bani de pe netul neconsumat, îi recuperezi în luna următoare.

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Detaliați câți bani se primesc înapoi pentru internetul neconsumat. Adică scrieți clar câți lei / GB se primesc înapoi. Detaliați acest amănunt la fiecare opțiune, pentru că la cumpărarea opțiunilor, prețul pe GB este diferit.

am făcut greșeala să activez un abonament cu 20gb la 30 lei. am aflat ulterior ca orice gb neconsumat inseamna 0.25lei. adica maxim 5 lei economie la următoarea factura. deci 25 lei costa pe luna fără net deloc si doar cu minute naționale. evident ca nu o sa reînnoiesc deoarece 5euro la prepay este mai convenabil. de ce Orange nu oferă din start toate informațiile? fac experiente pe cobai ca noi

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!