Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

A schimbat cineva bateria la Asus_zooxs ?

E comlicat? Nu vreau sa renunt la acest tel si doresc o solutie.
Asus_zooxs aveti acest model? Cat a tinut bateria? Cum o pot schimba? Aveti un link?Baiatul de la service a zis ca e complicat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Spui depanero și tragi apa, vrei să rămână fără telefon? Să încerce să-l trimită la un service autorizat Asus din țară.

Aici găsești lista cu service autorizat Asus din țară.

https://www.asus.com/ro/support/service-center/romania

Ia legătura cu ei, prin formularul de contact și poate te vor rezolva. Baftă!

Mie mi-au reparat telefonul acum un an, și sunt foarte mulțumit... Merge mai bine decât când l-am luat....

Oricum, ai și un link pentru service asus https://www.asus.com/ro/support/service-center/romania

Procesul de inlocuire a bateriei pentru acest model de telefon este unul destul de migalos si probabil cei de la service nu au vrut sa se complice.

La ce service ai mers cu el? Nu de alta, mare parte din angajatii service-urilor de la noi nu au nicio treaba cu fenomenul si nu sunt capabili sa gaseasca un Serial Number sau un IMEI pe un telefon!

Contacteaza Asus Romania, explica-le problema si vezi ce solutii ofera ei. Eventual intreaba-i care este service-ul lor autorizat si mergi acolo.

Depanero sunt din alt film.....

Dacă vede un model de telefon mai vechi nici nu se complică, încep să zică că e complicat nu se mai găsesc piese de schimb, atunci cînd le găsesc îți fac niște prețuri că nu face telefonul cît cer. Te face să renunți din start la el. Poate pînă la urmă vei găsi pe cineva dispus să te ajute. Baftă....!)))

Ți l-a schimbat că era în garanție și nu voiau să se mai complice. Atunci cînd reparațiile depășesc costul telefonului e mai bine să-l dea deoparte și așa evită altele pe viitor.

@Ioana popescu, cum ai rezolvat problema cu bateria?
Întoarce-te, te rog, în Comunitate șli dă-ne mai multe detalii. Cu siguranță experiența ta îi va ajuta și pe alți membri.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!