Întrebare cu răspuns(uri)

Cum se consuma cele 100 de minute din optiunea prepay de 12 euro?

Ce opțiuni au minute Cu Republica Moldova?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cele 100 minute/ SMS + 1 GB sunt valabile în roaming, în Australia, China*, Elvetia, Israel, Republica Moldova, SUA.

  • Pentru China, minutele incluse sunt disponibile numai pentru apelurile primite, nu și pentru cele efectuate, conform acordurilor cu furnizorii parteneri de telefonie mobila din China.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna dimineața! Republica Moldova nu este SEE.
Fie că esti pe prepay, sau abonament ai opțiunea Go Moldova, unde ai 30 de minute sau SMS pentru 4Euro
https://www.orange.ro/roaming/moldova/
Republica Moldova este un caz ciudat, chiar daca este vecin al României, se aplica taxe foarte mari mai ales pentru apeluri spre RM...
Îți atașez și Screen shot

Dacă ești în România și vrei sa suni in afara țării, eu nu am gasit Moldova printre țările în care minutele internaționale la pre-pay, să nu fie valabile.. Dacă la asta te-ai referit..

https://www.orange.ro/prefixe/index.html

Dacă se referă la minute internaționale, există doar la abonament o astfel de opțiune.
Opțiunea
30 minute internaționale
Ai 30 de minute internaționale pe lună pentru apeluri către rețele fixe și mobile din Elveția, Israel, Moldova și Turcia.
La prepay, se face taxare la minut și costă 0,30 euro/minut.

Se pare ca fiecare a înțeles altceva..
@Tudor, pentru a primi un răspuns cat mai aproape de ce vrei sa stii, te rog să dai mai multe informatii..
Esti pe abonament sau prepay?
Esti in tara si vrei sa suni in Moldova?
Vrei sa pleci in Moldova si te interesa costul in roaming?
Mulțumesc!

Poate Orange Moldova si Orange Romania ar trebui sa faca ceva ca intre cele două țărișoare surori sa nu mai fie costurile asa de mari la voce. Mie pur si simplu mi-e frica sa sun in Moldova fiindca fara 2 euro per apel n-am scapat niciodata chit ca am vorbit cateva secunde. Pana la urma ce mare șmecherie câțiva km acoperiti de aceeasi retea cu prefixuri diferite. Sunt familii cu dubla cetatenie,copii la studii sau la munca cu zecile de mii. Chiar statul roman s-ar putea implica intr-o negociere cu Orange.

Din păcate și eu am cunoștințe din Moldova care lucrează la Cluj și este foarte greu pentru ei să își sune rudele, costa extrem de mult....! Astea sunt tarifele de când lumea, și eu m-aș bucura să le modifice...

Va mulțumesc toturor pentru răspunsuri, eu ma refeream la opțiunea prepay de 12 euro, acele 100 de minute cum se consuma în roaming sau în România?

Doar în roaming, dar dacă stai lângă graniță, te conectezi pe rețeaua manuala a vecinilor din Bulgaria și Ungaria sau Moldova, ca să beneficiezi de acea opțiune.

Tudor,nici in intrebare nici in descriere nu te refereai la Prepay si nici la optiunea 12 euro :),foarte bine insa ca ai mentionat in cele din urma lucrul acesta :)

Vom modifica noi titlul întrebării pentru a fi mai clar la ce se referă exact.
@Tudor84, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile despre modul de consum al celor 100 de minute din opțiunea prepay de 12 euro. Mulțumim!

Cele 100 minute/ SMS + 1 GB sunt valabile în roaming, în Australia, China*, Elvetia, Israel, Republica Moldova, SUA.

  • Pentru China, minutele incluse sunt disponibile numai pentru apelurile primite, nu și pentru cele efectuate, conform acordurilor cu furnizorii parteneri de telefonie mobila din China.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!