Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate activa o optiune Orange TV Go prin YOXO ?

Am observat ca exista optiunea servicii premium ( 25 lei) Spre ex, as putea activa o extraoptiune Orange TV GO? Din ce am citit , aceste extraoptiuni merg numai cu abonamente.

Poate cineva ne lamureste.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (9)

69%

9 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

69% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pentru a trece de la abonamentul actual la un abonament Yoxo, asigură-te că abonamentul tău curent nu se află sub perioadă contractuală și îndeplinești următoarele condiții:

Te afli în afara perioadei contractuale sau în ultima lună de contract

Sunt achitate ratele tale pentru un telefon mobil cumpărat de la Orange

Abonamentul tău nu este într-un pachet de tip Orange Family sau Orange Love

Nu ai datorii la Orange

Numărul nu este suspendat sau închis

Ești titularul de abonament, dacă vrei să treci de la un alt abonament Orange Me la Yoxo.

Teoretic ar trebui să includă o mare parte din beneficiile abonamentelor Orange Me, deci și Orange Tv go. Dacă nu le-ar include, ar fi o pierdere. Avantajul major este că ai internet mult inclus și poți sta mult în această aplicație și pe date mobile.

Deocamdată nu se poate..!
Dacă ai un abonament Orange Me, Orange Pro sau Orange Net cu acces la o selecție de canale în Orange TV Go, sau un abonament vechi de tip Panteră, poți urmări canalele TV incluse pe smartphone, tabletă și calculator. Pentru aceasta, autentifică-te cu datele contului tău Orange creat cu abonamentul Orange.
Sursa: https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go/
E puțin ciudat, pentru că eu am o serie de canale gratuite și pe prepay, și am văzut că poți să nu fii client Orange și tot poți vedea câteva canale gratuite. Cred că se va remedia asta, daca nu e posibil și ne vor anunța. Deocamdată, cred se poate doar cum am precizat mai sus.

Cred că merg dacă ai și alte servicii. Altfel, nu am văzut să scrie pe nicăieri, da. Poate totuși fac ceva și dau tuturor clienților Orange acces la un număr de canale tv prin intermediul acestei aplicații! În mod normal se pot vedea anumite canale și așa, pentru că am văzut și clienți prepay care pot vedea anumite canale din Orange tv go.

@vio....
În funcție de ofertele promoționale în curs, pot exista canale sau filme care se pot urmări fără autentificare în aplicație. În acest caz, nu este necesar să fii client Orange.
https://www.orange.ro/aplicatii/orange-tv-go/

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!