Întrebare cu răspuns(uri)

Se poate face plata NETFLIX prin abonamentul YOXO ?

Nu am gasit nimic legat de acest subiect. Ar fi in regula, ca pe viitor, daca momentan nu se poate, sa se implementeze si aceasta facilitate.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Momentan nu se pot face plăți prin Yoxo. Poți doar să iți cumperi opțiuni în interiorul aplicației, după ce ai cumpărat abonamentul.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Yoxo este doar la faza incipienta, mai sunt detalii de pus la punct, cred că este o sugestie binevenita, daca nu e implementată deja

Probabil vom afla mai multe detalii zilele următoare. Oricum, e un abonament destul de bun în comparație cu altele de până acum, care va mai suferi modificări/ îmbunătățiri.

Momentan nu se pot face plăți prin Yoxo. Poți doar să iți cumperi opțiuni în interiorul aplicației, după ce ai cumpărat abonamentul.

Cînd vom avea mai multe detalii ne vom da seama dacă acest abonament este acceptabil sau nu .Să sperăm ca vom avea toate detaliile cît mai curînd posibil.

Cred ca aici se poate implementa acest lucru. La categoria servicii premium, pe langa numere scurte, sa se introduca si plata Netflix cu credit, plata orange GO. Asa pot incarca direct pe 6 luni sa zicem un credit.
Astfel pot sa fac plata in avans

Spre ex: Netlix 11,99 euro/ premium- 11,99 x 6 = 71.94 euro

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!