Întrebare fară răspuns

Ce este Yoxo?

Yoxo este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse, exact așa cum își dorește clientul. Această soluție poate fi achiziționată din aplicația Yoxo și, pentru început, este dedicată doar clienților Orange (persoane fizice care au PrePay sau abonați în afara perioadei contractuale).

 

Beneficii Yoxo:

  • Abonament 100% digital, administrat de pe telefonul tău mobil.
  • Nu ai limită contractuală.
  • Primești banii înapoi pentru netul neconsumat.
  • Internet configurabil în fiecare lună.
  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale.
  • Roaming SEE configurabil de la o lună la alta.
  • Control al costurilor: fără surprize neplăcute la finalul lunii.

 

Aici aveți mai multe detalii generale: https://www.yoxo.ro/

Și aici este secțiunea de FAQ: https://www.yoxo.ro/help/despre-yoxo/

Descarcă din Play Store (Android)

Descarcă din AppStore (iOS)

 

Văzând aceste beneficii, la prima vedere, ce părere aveți despre Yoxo?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 7 din 9

Pai cred ca ii primesti dar nu la prețul cu care ai cumparat MB-ul ci la unul mai mic.Adica si Orange trebuie sa castige ceva,nu? :)
______
La rime cred ca l-ai surclasat pe colegul nostru Romeo. Mie unul chiar imi plac. Keep going :)

Felicitari @FLo_1 pentru poezie. Te mai asteptam si cu altele.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

@FLo_1, Rocada de vei accepta/ Yoxo te va recompensa/ Abonamentu-I intelept/ Si iti ofera tot, ce-I drept/ Minute, sms-uri, net// Ce nu s-a inteles corect/ Dar clarificam intr-un moment/ Plata nu-I doar pentru net/ De vei alege un pachet/ Platesti minute, sms-uri, net// Wireless de vei folosi si net mobil nu vei irosi/ Yoxo va calcula rapid echivalentul net-ului neirosit// Minutele nu-s date-n dar/ De nu le vei folosi, yoxo nu te va rasplati// Minute multe poti vorbi, cu toti cei dragi, nu te opri/ Yoxo-I flexbil si intelept/ Speram noi fara de “defect”.

@Gabriela S am inteles / Din versul tau, binenteles / Ca SMSuri si minute / Le voi plati, ca doar sunt multe. /// Dar de citesti la inceput / De topic, ca nu ia mult / MihaelaC ne-a scris / Despre minute, SMS gratis. /// Si ca doar pentru net platesc / Si asta doar de-l folosesc. / Iar netul neutilizat / La o luna va fi recompensat. /// Dar cum Ascary a explicat / Ca nu la fel, ca-i perimat / Net mobilul din pachet / S-a devalorizat incet, incet. /// Si-atunci netul calculat/ In cont, neutilizat / Va avea alta valoare / Decat la achizitionare. /// Deci YOXO "flexibil si intelept" / E cam incert, si ti-o spun drept / Ca unii dintre noi, cobai / L-au si testat spunand "e bai". /// Probleme de configurare, / Sau de tranzitie, utilizare / Iar decizia odata luata / Ea nu poate fi revocata. /// Si asta nu-i deloc placut / Sa simti ca YOXO te-a.... facut / Sa faci numarul istorie / Pentru a lui mareata glorie.

Felicitari pentru versuri @Gabriela S si @FLo_1. Faceti o echipa pe cinste. Mai asteptam si alte poezii de la voi. Bravo!

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

ce fain!

ce fain!

IoanaA
IoanaA

IoanaA

User level
Nivel
1
171 / 750
puncte
Echipă
Custom field 2
IoanaA

@FLo_1, Eu am citit/ Iar cuvantul „gratis” /La inceput de topic nu am gasit/ De te referi la „nelimitat”/ Acesta este adevarat/ Vorbesti nelimitat, caci plata pentru minute si smsuri nationale ai efectuat/ Net-ul nu s-a devalorizat/El are aceeasi valoare/ Chiar de la achizitionare/ Iar ce nu e utilizat, inapoi iti este dat/ Suma pe care nu o returneaza/ Pe care Yoxo o pastreaza/ Este pentru sms-uri si minute nationale/ Indiferent de gradul de utilizare//Yoxo-i flexibil si intelept/ La inceput de drum, ce-i drept/ Orice feedback va primi/ Comportamentul si-l va imbunatati/ De sunt probleme punctuale/ El este intr-o continua schimbare/ Cu tinta spre perfectionare.

@Gabriela S precum anterior am mentionat / Cu riscul de-a ma repeta jenat / Ca nu s-a inteles ce-am explicat / Reiau pe scurt ce-am discutat. /// La primul post din topic de citesti / Al MihaeleiC, deci nu povesti / Nelimitat minute și SMS-uri naționale / Gasesti scris ca beneficii contractuale. /// Despre restul eu nu mai comentez / Dar din a colegilor comunitatii experimentez / Si cantaresc daca va merita / Cu YOXO sa dau mana... sau BA.

Stai asa nu te-ataca!
Daca poti a astepta
Yoxo se va repara. //

Este la-nceput de drum,
Pricajit si imatur.
S-o lucra la el acum
De va deveni mai bun. //

Eu rabdare-un pic mai am
Si nu fug nitam-nisam.
De n-aveam nici nu-l testam
Si nici feedback nu dadeam. //

Nici la mine nu-i chiar brici
Dar nu-l iau pentru sclipici.
Si-a facut doar treaba bine
Si ma-ntreb cat va mai tine
Cu probleme mici p-aici
De-am ajuns un mic arici.

Trixen
Trixen

Trixen

User level
Nivel
2
1893 / 2000
puncte
Custom field 2
Trixen

In urma mesajului trimis de @Trixen, va trimit o alta replica mai.... "dulce":
[O]are in telefonie se poate vorbi de vreo schimbare?
[R]ar se simte, dar e vremea pentru revolutionare.
[A]i doar beneficii in minute si mesaje, toate nationale
[N]et mobil doar sa platesti in functie de alegerile tale
[G]ata! YOXO-i pentru tine, fara contract sa te tii bine
[E]vident o marca Orange, de calitate cu vechime.

Cititi si verticala.... ca la chinezi. :)))

Bravo @Trixen. Ce-mi place ca avem competitie si in versuri.
Fie ca cel mai bun si talentat sa castige :))

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Cu dedicatie pentru @Gabriela S si multumiri @Trixen (pentru https://comunitate.orange.ro/questions/2336207-rezolvat-problema-plata-automata-yoxo ):
Sa iti mai arda de poezie? / Si sa visezi la suma-ntreaga data? / Cand sesizezi asa mare hotie / La suma pentru net inapoiata? /// Chiar si @Ascary aici a confirmat / Despre banii pe net nefolosit / Ca este devalorizat / Desi pictat ca si "platit". /// Dar cand pe net nefolosit / Pe care 30 lei platesti / Se pare ca esti pacalit / De numai 5 lei mai primesti. /// Si restul volatil - activ / Sa se fi incet evaporat? / Gresit gandeste FLo naiv / Crezand ca totu-i conservat. /// Mai incercati si voi terenul / Ca eu pictat in roz l-am mirosit / Iar Orange ridicand jobenul / Cu asa rating m-a dezamagit.

De cand am trecut la el, n-am vazut semnal 4g macar o data... in Bucuresti app

George_18
George_18

George_18

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
George_18

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!