Întrebare fară răspuns

Ce este Yoxo?

Yoxo este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse, exact așa cum își dorește clientul. Această soluție poate fi achiziționată din aplicația Yoxo și, pentru început, este dedicată doar clienților Orange (persoane fizice care au PrePay sau abonați în afara perioadei contractuale).

 

Beneficii Yoxo:

  • Abonament 100% digital, administrat de pe telefonul tău mobil.
  • Nu ai limită contractuală.
  • Primești banii înapoi pentru netul neconsumat.
  • Internet configurabil în fiecare lună.
  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale.
  • Roaming SEE configurabil de la o lună la alta.
  • Control al costurilor: fără surprize neplăcute la finalul lunii.

 

Aici aveți mai multe detalii generale: https://www.yoxo.ro/

Și aici este secțiunea de FAQ: https://www.yoxo.ro/help/despre-yoxo/

Descarcă din Play Store (Android)

Descarcă din AppStore (iOS)

 

Văzând aceste beneficii, la prima vedere, ce părere aveți despre Yoxo?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 9

Un lucru interesant mi se pare faptul că prețurile sunt în lei. E un lucru ce îl cerem de mult și nu am văzut să-l sublinieze nimeni!

Este o varianta in plus, care este abia la inceput si care poate suferi îmbunătățiri.. Eu sunt mulțumită de abonamentele mele si daca n-aș fi aș cauta o varianta să ma mulțumească.. De la început am avut abonament, nu m-a atras niciodata cartela prepay, deci această variantă nu este pentru mine, dar, poate fi pentru multi.. fiecare cântărește si hotărăște..
Nu poti mulțumi pe toata lumea, dar, macar sa incerci..

@Vio73: Pentru inselare calculelor si estimarilor Orange de cativa ani nu mai face oferte in euro, chiar daca pachetul are referinta in euro. Asa au decurs si ultimile discutii din toamna avute cu ei privind modificarea de tarif. Nimic despre euro, doar lei.
Ma bucur ca restul v-ati mai temperat. Degeaba periezi un FERRARI cand sub capota ai acelasi motor de DACIE. Ambalajul schimba produsul dar utilitatea este aceiasi. Astept o revolutionare de preturi la cei de la Orange pentru a deveni competitivi. La resurse deja se ofera totul.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

O să râzi, dar eu am preturi mai mici decât la alții, pentru că am multe servicii. Sper ca și acest abonament să fie inclus în pachetele Love și Family! Sunt convins că se lucrează și la asta și după 1 aprilie vor mai veni și alte lucruri bune în acest sens. Dar vom vedea!

Încă nu m-am decis dacă sa-mi fac acest tip de abonament sau să rămîn în continuare la prepay. După ce vor termina cei de la Orange de ajustat acest tip de abonament, poate mă voi decide și eu.

Si eu ma aflu in aceeasi situatie. Imi expira in mai. Totusi voi incerca la retentie sa obtin ceva mai bun, daca nu, probabil ca ma indrept spre aceasta metoda. Insa, pana atunci, as vrea ca unele facilitati valabile la abonament sa fie si la yoxo.

sa pot plati factura netflix
sa am reducere 10% daca inrolez un card orange money
sa por administra mai multe numere de telefon pe aceeasi factura. Spre ex sa pot administra si numarul meu si al tatalui, dar sa-mi vina de plata pe o singura factura. Un fel de Yoxo Family
sa fie o perioada de gratie mai mare ( 5-7 zile)
sa am number share si eSIM, si pe viitor 5G

Spre ex. Yoxo Family :

Tata - 30 lei
Sora- 30 lei
Eu - 30 lei
-%10 inrolare card orange money - 90 lei - o reducere de 9 lei cu orange money . Sau se calculeaza in alta procedura daca unul din ei nu foloseste internetul. Bineinteles costul ar deveni mai mic, sau se poate renunta la returnare bani in cazul aplicarii -10% reducere orange money.

Dau si eu idei :) Poate se ia in considerare :)

Asa m-as abona din prima zi! Preturile si optiunile mi se par foarte bune!

Eu am alte sugestii: Intr-o lume plina de oferte si resurse deja maxim oferite, un YOXO probabil m-ar interesa intr-o varianta SHARE: adica e importanta valabilitatea, iar daca tot e sa am resurse garla.... atunci macar sa fie folosite la comun intre mai multe numere. Dar asa ceva nu se va mai accepta vreodata. Deci voi visa in continuare.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Ascary: Credeam ca este evident. Pentru ca cei ca tine sunt "izvoare" sigure, ca la un credit contractat. Dar cei ca mine cu prepay, fara nevoie de resurse, sau cei liberi de contract gata oricand de un posibil zbor trebuie cumva legati de glia Orange. Si aceasta pentru a nu se diminua placinta serviciilor telecom din care oricare provider vrea bineinteles felia ceaa mai mare. :))

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Ca veni vorba, mă sună o tinerică de la Telekom si-mi oferi nelimitat national si 100 de minute international la 3 euro pe luna timp de un an de zile si apoi 5 euro pe luna inca un an. De ce sa trec la yoxo si nu la telekom?! :)))

@Ascary: Pentru ca ai o momeala la 3 euro si o piatra de moara de 5 euro pe care o vei regreta. Iar pe parte de servicii clienti vei plange dupa Orange cand vei avea de-a face cu cei de la Telekom. :)

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Corect Flo,as adauga si lipsa semnalului magenta in locatia mea din mirica Delta Dunarii, asa ca mie poate sa-mi dea nelimitat si la un euro ca tot n-am ce face cu el. Deci ramane sa ma mai gandesc ce avantaje mi-ar oferi yoxo dar asta, dupa cum am mai spus, dupa ce termin perioada contractuala...si mai am...Doamne cat mai am ... :))

Foarte interesant acest yoxo. Pe mine m-ati convins. Insa am o intrebare: eu momentan utilizez un esim. Noul serviciu suporta aceasta tehnologie? Multumesc !

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!