Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Cei care au abonament nu pot participa la concursul cu BMW?

Cei care au abonament nu pot participa la concursul cu BMW? Minunat.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Probabil te referi la concursul Pre-pay..
Eu, folosind abonamente, nici nu-mi dădeam seama inițial despre ce concurs este vorba.. mi-a ieșit complet din minte.. :)
Da, asa este doar cartele preplatite participă la acest concurs, dar, poți încărca o cartela a cuiva din familie prin contul tau My Orange si, persoana primește 2 sanse de participare la acest concurs.. sau, iti poti cumpara o cartela, dacă tu crezi că ai sanse, la cate milioane se utilizatori sunt..
Succes!..

Ce-i drept este puțin cam târziu.. concursul se încheie în 31 martie.. Să cumperi si sa incarci o cartela..
Poti ajuta un prieten sau o rudă totusi..

Tot "cartelarii" astia se bucura de cea mai mare atentie :))) Glumesc desigur...si abonamentele au o multime de beneficii. Faptul ca doar prepay-ul poate castiga este normal fiindca Orange vrea reincarcari, nimic in neregula pana aici. :)

@Nastica nu-ți face probleme cu concursurile, au fost multe pînă acum la Orange și cu siguranță vor mai fi și altele. Le doresc multă baftă tuturor celor care pot participa....!)

Eu in perioada asta as oferi ca si premii niste masti si manusi. Ce sa mai faci acum cu BMW-ul? Stii cati sunt cu BMW-uri dar nu gasesc masti si dezinfectant??:))))

Cathy
Cathy

Cathy

User level
Nivel
2
1449 / 2000
puncte
Custom field 2
Cathy

Ai dreptate@ cathy, concursul a început mai de mult la noi nu era această pandemie. Oarecum măștile sunt folositoare pentru personalul medical ,care este în contact direct cu pacientul, la restul nu prea sunt folositoare. Este o situație destul de îngrijorătoare dar pînă la urmă vom ieși și din această problemă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!