Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se intampla daca am confirmat o plata din greseala?

Ce se intampla daca am confirmat o plata din greseala, deși nu am plătit si am amânat platirea abonamentului până la o dată anume? Imi va fi suspendat abonamentul? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Plata va rămâne în sistem amânată, pentru că banii nu au intrat în sistem, și vei primi o notificare pentru asta in perioada următoare.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Am amânat platirea facturii.
Cand aveam sa achit plata facturii trebuie sa sun la *131# pentru a o confirma . Am confirmat-o din greseala desi nu am plătit.

Nu,nu iti va fi suspendat. Intai va lua legatura cu tine un consultant orange pentru a lamuri situatia in caz ca se constata vreo greseala.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Plata va rămâne în sistem amânată, pentru că banii nu au intrat în sistem, și vei primi o notificare pentru asta in perioada următoare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!