Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Comision de administrare pentru card visa Orange Money

Buna ziua, dețin un card orange money visa clasic de vreo 5 luni, problema e că mi s-a blocat, s-a încercat retragerea de numerar undeva prin America, am sunat la suport, am așteptat 3 zile sa mi reglementeze treaba, m-au sunat în sfârșit și mi s-a schimbat cardul, acum îmi cer cate 20 lei pe luna cică comision de administrare....a mai patit cineva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Topicul acesta vina sa intareasca ideea de contract semnat orbeste, fara a consulta cu atentie lista de comisioane aplicate pachetului tau de servicii.

Emiterea si intretinerea unui card / cont bancar implica niste costuri pe care institutia care le detine trebuie sa le acopere sub o forma sau alta.

La Visa Classic costul lunar de administrare este 0 lei dar platesti 20 lei inlocuirea / reinnoirea si eventual 10 lei daca optezi pentru livrarea prin curier, pe cand la Visa Platinum costul lunar de administrate este 40 lei, dar costurile de inlocuire / reinnorire si livrare prin curier sunt 0 lei, plus ca ai si acces la un pachet de servicii dedicate exclusiv clientilor Premium.

Exista si banci comerciale cu greutate care percep taxa pentru inlocuire / reinnoire card, daca nu ai beneficiat de ceva pachet de servicii negociat de angajator cu banca respectiva.

Daniel dupa primirea cardului as vrea sa revii cu un feedback. Mie mi s-au retras 20 de lei din cont chiar daca la serviciul Orange Money mi-au spus ca nu voi plati taxa de inlocuire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!