anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Comision de administrare pentru card visa Orange Money

Daniel_18
Junior
Buna ziua, dețin un card orange money visa clasic de vreo 5 luni, problema e că mi s-a blocat, s-a încercat retragerea de numerar undeva prin America, am sunat la suport, am așteptat 3 zile sa mi reglementeze treaba, m-au sunat în sfârșit și mi s-a schimbat cardul, acum îmi cer cate 20 lei pe luna cică comision de administrare....a mai patit cineva?
19 Răspunsuri 19

teacher_
#StarMember
Personal nu am întâmpinat problema asta, dar exista un comision de 20 de lei la OM.. probabil e o taxa pentru cat a stat cardul blocat.

Jay
Campion certificat
Nu am mai auzit până acum asa ceva... blocat dar taxat..

Miha_Z
#StarMember
Cel mai bine ia direct legatura cu ei si cere-le lamuriri.

Daniel_18
Junior
Pai doar nu l-am blocat eu. In America nu am fost în viața mea, pentru ce să plătesc eu????

teacher_
#StarMember
Acum am inteles, credeam ca tu ai fost acolo. Pentru problema asta, poate ne lămurește Orange Assistant, sau ia legătura cu serviciul clienți, serviciul.clienti@orange.ro, sau intra le chat-ul Djingo. Nu este din vina ta, deci nu ar trebui să îți ia bani.

Daniel_18
Junior
Am sunat, probabil mi se va rambursa suma dar nu se știe când, trebuie să aștept răspuns mi s-a zis....

Miha_Z
#StarMember
Din cate observ la inlocuirea cardului se percepe un comision de 20 Roni, dar eu inteleg ca se ia o data si nu lunar. Poti vedea in link-ul urmator: https://www.orange.ro/money/comisioane/

Jay
Campion certificat
Nu mi se pare in regula.. Dacă înainte nu plăteai si acum plătești, dar, nu faci nimic diferit fata de ce făceai înainte, daca iti faci plățile ca si inainte, ar trebui să trimiți un mail la serviciul clienti, să le explici situația, să afli exact de ce ai comision de administrare acum..

FaraUnID
Campion certificat
Taxa de 20 lei pentru inlocuire / reinnoire card a fost acolo inca de la inceput pentru posesorii de Visa Classic.

Daniel_18
Junior
Înlocuire sau reînoire....dar nu l-am pierdut nu l-am blocat eu....nu e vb de 20 lei dar la urma urmei pt. Ce???? Că a vrut ăla din America sa scoata bani???? Și în mesaj îmi scrie COMISION ADMINISTRARE PE LUNA FEBRUARIE

teacher_
#StarMember
Uite ce ar putea fi, am incercuit în screen shot. Cei de la Orange probabil au mers pe ideea că, daca s-au făcut operații neautorizate, cardul a fost compromis, deci l-au trecut la furat. Așa e la toate băncile. Anul trecut mi s-au debitat din cont niste sume mici ce-i drept, dar neautorizate. Cei de la banca mi-au zis că pot să depun plângere la politie și îmi recuperez banii, dar erau niște sume mici, vreo 15-20 de lei în total. Totodată, au blocat cardul ca fiind furat, și m-au taxat pentru asta. Atâta doar că nu am platit pentru cardul nou emis, l-am primit gratuit.

Daniel_18
Junior
Atunci să aștepte până ce le dau cei 20 lei, mai aveam 8 lei pe el după ce am platit abonamentul, facturi, cumpărături...datorie la orangemoney 12 lei...am pe minus 12 lei acum. Mulțumesc de răspunsuri, am pierdut 8 lei.....

Jay
Campion certificat
Probabil ca nici ei nu au mai întâlnit situația asta.. cardul nu este nici pierdut, nici furat, e ciudat cum a ajuns să scoată cineva tocmai din America.. dar, a necesitat înlocuire.. taxe de administrare n-ar trebui să ai.. Important este ca se va remedia această eroare..

teacher_
#StarMember
Din păcate aceste cazuri cu încercări de frauda pe carduri din străinătate sunt tot mai dese. Nu gândi așa, ideea e sa îți schimbi cardul și să continui să îl folosești. După cum spuneam, mi s-a întâmplat și mie, și mai am și alți cunoscuți. Una peste alta, Orange este destul de sigur in ceea ce privește plățile cu cardul, și mai sunt și anumite promoții și bani pe care poți să îi primești înapoi, eu îți sugerez sa continui să folosești.