Întrebare fară răspuns

Comision de administrare pentru card visa Orange Money

Buna ziua, dețin un card orange money visa clasic de vreo 5 luni, problema e că mi s-a blocat, s-a încercat retragerea de numerar undeva prin America, am sunat la suport, am așteptat 3 zile sa mi reglementeze treaba, m-au sunat în sfârșit și mi s-a schimbat cardul, acum îmi cer cate 20 lei pe luna cică comision de administrare....a mai patit cineva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Personal nu am întâmpinat problema asta, dar exista un comision de 20 de lei la OM.. probabil e o taxa pentru cat a stat cardul blocat.

Acum am inteles, credeam ca tu ai fost acolo. Pentru problema asta, poate ne lămurește Orange Assistant, sau ia legătura cu serviciul clienți, serviciul.clienti@orange.ro, sau intra le chat-ul Djingo. Nu este din vina ta, deci nu ar trebui să îți ia bani.

Nu mi se pare in regula.. Dacă înainte nu plăteai si acum plătești, dar, nu faci nimic diferit fata de ce făceai înainte, daca iti faci plățile ca si inainte, ar trebui să trimiți un mail la serviciul clienti, să le explici situația, să afli exact de ce ai comision de administrare acum..

Înlocuire sau reînoire....dar nu l-am pierdut nu l-am blocat eu....nu e vb de 20 lei dar la urma urmei pt. Ce???? Că a vrut ăla din America sa scoata bani???? Și în mesaj îmi scrie COMISION ADMINISTRARE PE LUNA FEBRUARIE

Uite ce ar putea fi, am incercuit în screen shot. Cei de la Orange probabil au mers pe ideea că, daca s-au făcut operații neautorizate, cardul a fost compromis, deci l-au trecut la furat. Așa e la toate băncile. Anul trecut mi s-au debitat din cont niste sume mici ce-i drept, dar neautorizate. Cei de la banca mi-au zis că pot să depun plângere la politie și îmi recuperez banii, dar erau niște sume mici, vreo 15-20 de lei în total. Totodată, au blocat cardul ca fiind furat, și m-au taxat pentru asta. Atâta doar că nu am platit pentru cardul nou emis, l-am primit gratuit.

Atunci să aștepte până ce le dau cei 20 lei, mai aveam 8 lei pe el după ce am platit abonamentul, facturi, cumpărături...datorie la orangemoney 12 lei...am pe minus 12 lei acum. Mulțumesc de răspunsuri, am pierdut 8 lei.....

Probabil ca nici ei nu au mai întâlnit situația asta.. cardul nu este nici pierdut, nici furat, e ciudat cum a ajuns să scoată cineva tocmai din America.. dar, a necesitat înlocuire.. taxe de administrare n-ar trebui să ai..
Important este ca se va remedia această eroare..

Din păcate aceste cazuri cu încercări de frauda pe carduri din străinătate sunt tot mai dese. Nu gândi așa, ideea e sa îți schimbi cardul și să continui să îl folosești. După cum spuneam, mi s-a întâmplat și mie, și mai am și alți cunoscuți. Una peste alta, Orange este destul de sigur in ceea ce privește plățile cu cardul, și mai sunt și anumite promoții și bani pe care poți să îi primești înapoi, eu îți sugerez sa continui să folosești.

Daniel,eu am platit 20 de lei pentru un nou card OM.Precedentul fusese compromis dupa ce facusem plati pe niste site-uri
deocheate. Aveti deci grija pe unde umblati :))
______
Jay,nu se plateste contravaloarea noului card emis cand compromiterea datelor e din vina Orange Money

Topicul acesta vina sa intareasca ideea de contract semnat orbeste, fara a consulta cu atentie lista de comisioane aplicate pachetului tau de servicii.

Emiterea si intretinerea unui card / cont bancar implica niste costuri pe care institutia care le detine trebuie sa le acopere sub o forma sau alta.

La Visa Classic costul lunar de administrare este 0 lei dar platesti 20 lei inlocuirea / reinnoirea si eventual 10 lei daca optezi pentru livrarea prin curier, pe cand la Visa Platinum costul lunar de administrate este 40 lei, dar costurile de inlocuire / reinnorire si livrare prin curier sunt 0 lei, plus ca ai si acces la un pachet de servicii dedicate exclusiv clientilor Premium.

Exista si banci comerciale cu greutate care percep taxa pentru inlocuire / reinnoire card, daca nu ai beneficiat de ceva pachet de servicii negociat de angajator cu banca respectiva.

Daniel dupa primirea cardului as vrea sa revii cu un feedback. Mie mi s-au retras 20 de lei din cont chiar daca la serviciul Orange Money mi-au spus ca nu voi plati taxa de inlocuire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!