Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Mai plătim facturile in perioada de coronavirus?

Buna ziua.
Ce se întâmplă dacă nu sunt bani de a plăti factura în perioada asta de coronavirus ? Suntem lăsați să beneficiem de servicii și apoi să le plătim eșalonat ?
Sunt incluse și cartelele prepay ?

Răspunsuri

Deocamdată nu am auzit nimic despre această masura. La Orange există varianta de a-ti amâna plata abonamentului, dar, nu am folosit-o niciodata, astfel că nu știu exact pentru cat timp, însă cred ca e vorba doar de o perioadă scurtă, nu de luni de zile si, e vorba doar de abonamente, nu si de cartele prepay..

Sigur că le plătim, în limita posibilităților. Așa cum spune și Jay, la Orange există posibilitatea amânării plății facturilor. Dar cred că poți găsi înțelegere în vremuri din astea. Trebuie doar discutat! Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Se poate amâna câteva zile plata facturii, fără penalizări. Am folosit în trecut această posibilitate, factura scadentă pe 10, luam salariul pe 14. Ulterior, nu am înștiințat Orange de întârziere și o plăteam regulat pe 14/15 ale lunii și nu aveam penalizări. Cred că de vreo 2-3x am avut penalizări, în rest a fost ok de fiecare dată. Altă dată am uitat să plătesc factura, eram convins că este achitată, am primit sms după 9 zile în care m-au rugat frumos să o achit, evident că m-am conformat.
La prepay, nu cred că există posibilitatea să reîncarci fără bani, doar eventual de pe un abonament din familie și amânat plata acelui abonament.

Cinstit vorbind,luna aceasta este prima data cand nu mi-am platit facturile la Orange imediat ce le-am primit :)) Dar cred ca a fost doar o coincidenta fiindca m-am luat cu altele si am uitat. Noroc cu intrebarea intiatorului,musai s-o plătesc astăzi ca se apropie data scadentei si nu vreau sa-mi bata Orange obrazul,ca ma stie de om serios :)

Poti amana factura 14 zile.
Dar dupa acele 14 zile trebuie sa platesti intr-un fel ca va veni urmatoarea factura o sa fi nevoit sa le plătești pe amandoua.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!