Întrebare cu răspuns(uri)

Cum se face alimentare cardului Orange Money fara comision?

cum se poate alimenta cardul fara comision

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Buna @Maria_17
‏‏‎ ‎
Poti alimenta cardul Orange Money in magazinele fizice Orange dar si din aplicatia Orange Money fara comision.
Pentru a alimenta cardul in magazin trebuie sa mergi la ghiseu, sa prezinti buletinul si sa ceri acest lucru iar operatiune este gratuita, adica fara comision sau costuri.
‏‏‎ ‎
Pentru a alimenta cardul din aplicatie fara comision trebuie sa alegi optiunea Alimentare cont si sa urmezi pasi. Poti folosi orice card emis in Romania de la orice institutie bancara, chiar si Revolut sau Monese. Orange Money nu percepe comision, dar banca care a emis cardul poate sa perceapă comision.
‏‏‎ ‎
Sa ne spui daca ai reusit.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (5)

100%

5 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Fara comision se putea doar din Shop sau Store. In rest, cred că fiecare bancă percepe comision pentru transferul în contul tău Orange Money.

Eu am transferat dupa cardul de la Raiffeissen Bank si nu mi-a luat niciun comision. Poate depinde de politica fiecarei banci. Poti incerca sa alimentezi si de la Orange Shop. Mai multe info ai in link-ul alaturat:
https://www.orange.ro/money/comisioane/

Cardul se alimenteaza fara comision. Din pacate unele banci percept comision la alimentarea OM asa ca cea mai buna solutie este sa alimentezi prin Orangeshopuri.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Poti alimenta folosind orice card, direct in aplicatie sau web Orange Money, transfer bancar sau depunere numerar direct in cont la Orange Shop.. Comisioane pot aparea in cazul transferului, în functie de banca din care faci transferul bancar, în cazul în care alegi această variantă, dar, nu este obligatoriu.. Eu de exemplu, nu plătesc niciun comision indiferent ce plati am facut din contul meu, pentru ca astea au fost conditiile la momentul deschiderii contului..

Șnapanii aia de la CEC Bank,iau 7 lei pentru orice alimentare catre OM. Mi s-a cam luat de ei,poate ar trebui serios sa renunt la serviciile lor si sa primesc banii direct pe Orange Money ca sa nu mai fiu nevoit sa fac transferuri din CEC catre OM.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Cu cardul CEC inrolat in aplicatie. E mai comod dar si mai scump. :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Daca ai deja un card bancar in lei, emis in Romania, poti aliementa un cont Orange Money online, completand formularul din aceasta pagina https://www.orange.ro/money/trimite-bani-online/ iar depunerea este vazuta ca si o plata online cu cardul, care de cele mai multe ori nu se comisionează de către instituțiile bancare.

Pot obține un cont Orange money daca nu sunt titular dar exista o împuternicire?
Nu știu încă la ce as putea folosi cardul însă aș plati facturile de utilități fara sa mai fiu nevoit să mă mai deplasez la ghișeele unde se fac cozi.
Am incercat sa fac contul însă de fiecare data mă trimitea in magazin, lucru inadmisibil atât că distanta cat și că utilitatea de sta la coada...am încercat și cu buletinul meu și al titularului și la fel ..du-te in chioșc.

Da Madalin,ca imputernicit ai aceleasi drepturi ca titularul.Totusi in cazul tau este posibila prezenta ta obligatorie intr-un Orangeshop fiindca sistemul nu recunoaste imputernicirea ta.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Mădălin, în cazul tău, abonamentul fiind contractat pe numele altei persoane, îți vei putea activa contul Orange Money doar într-un Orange Shop, cu acea împuternicire.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!