Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu pot reincarca? Sunt intr o alta tară si nu merge...

De ce nu pot reincarca? Sunt intr o alta tară... si nu merge...

luiza
luiza

luiza

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
luiza

Răspunsuri

Salut, luiza!
Cum ai încercat să reîncarci și ce anume nu merge? Ne dai, te rog, mai multe detalii?
Uite aici căteva recomandări pentru reîncarcarea din roaming: https://comunitate.orange.ro/questions/2231804-fac-reincarcare-prepay-roaming
Să ne spui dacă ai reușit și te-au ajutat.
Numai bine!

Nu merge...scrie ca serviciul bancar este indisponibil..
De dimineață ma chinui...mai am 500 de mg...imediat mi se termina si nu am wi.fi aici...

luiza
luiza

luiza

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
luiza

@Luiza, nu poti ruga pe cineva din familie sau un prieten să te ajute cu reîncărcarea si, să-i faci transfer după ce se rezolva problema cu serverul băncii?.. Ca, din mesaj, e posibil de la banca să fie problema.. Dacă te poate ajuta cineva cunoscut, care este pe abonament, poate alege să facă asta cu plata pe factura si n-ar trebui să plătească acum..
Nu stiu dacă ai posibilitatea, în funcție de restricțiile din țara în care ești, dar, dacă nu poți rezolva cu un cunoscut, poate ai cum să iei o cartela locală.. deși, probabil sunt foarte scumpe, dacă poți ieși pe strada si găsești..
Succes!..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Problema nu este de la Orange ci de la banca ta. Cum este weekend cam greu sa poti rezolva altfel decat ti-a recomandat colegul Jay. Urata situatie in orice caz acum cand ai nevoie de net mai mult ca oricand. Sa ne tii totusi la curent. Asta e,o noapte nu trece chiar atat de greu.

O intrebare @Luiza, tu ai nevoie să reincarci pentru ca iti expiră optiunea sau pentru ca rămâi fără internet?..
Dacă este vorba doar de internet, momentan este o campanie Orange, prin care primești 50GB de net, însă nu stiu cat sau dacă o parte din el este valabil si in SEE, dacă ești într-o țară din SEE.. poți verifica, dacă nu cumva poți activa si tu din contul tau My Orange acest bonus?.. Ca poate te ajuta..
Găsești si in link-ul de mai jos cateva informatii, poate găsești ceva sa-ti foloseasca.. sau poti întreba acolo, ca poate stie cineva dintre cei care au activat bonusul, dacă este ceva valabil si in SEE..
https://comunitate.orange.ro/questions/2268047-online-50gb-bonus-oferiti-orange
Am atasat si cateva poze..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut Luiza! In ce tara ești? Ai sumă suficientă in cont? Cardul este agreat international? Poți să ne dai mai multe detalii? Încearcă să resetezi telefonul, sau sa intri in varianta desktop, nu în aplicația băncii sau a serviciului folosit.
@Jay, chiar daca e weekend, daca există bani in cont, suma se blochează automat urmând ca de luni sa se efectueze tranzacția propriu-zisă

@teacher_, eu n-am spus nimic despre banca si weekend, am spus că poate este o problemă cu serverul băncii.. asta se poate întâmpla oricand, fără legătură cu ziua in care încerci să faci operațiunea..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Iuiza sper că într-un final ai reușit să rezolvi problema într-un mod sau altul. Revino cu detalii despre cum ai procedat. Toate cele bune;))

Gianni
Gianni

Gianni

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Gianni

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!