Întrebare fară răspuns

Ordonare canale Orange TV satelit

Cum se poate face ordonarea programelor TV preferențial prin Orange TV satelit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din setările televizorului, la setările programelor, trebuie sa alegi ca și punct de căutare preferat Antena. (La mine la samsung este cablu sau antena). Sau poate ai punct de căutare semnal preferat cablu sau antena. In orice caz, antena trebuie selectat, daca ai satelit.

Se pot face liste de canale favorite. Cum faci o astfel de listă? Dai pe lista de canale. Apoi, apeși pe tasta portocalie de pe telecomanda stb-ului ( unde scrie modifică), apoi creezi o listă preferată, unde adaugi canale. Dacă nu te descurci, te pot ajuta cu mai multe detalii. Eu am stb-uri Samsung. Ți-am pus și poze.
Detalii mai sunt și aici:
https://youtu.be/pyjnI0ghuxY
Succes!

Apăsaţi pe butonul HOME, apoi selectaţi [Setări] — [Configurare canal] — [Configurare digitală] — [Acord semnal digital] — [Editare listă programe].

Alegeţi programul pe care doriţi să-l mutaţi într-o poziţie nouă.

Selectaţi poziţia nouă în care doriţi să mutaţi programul selectat.

Ai reușit să faci ceva? Eu, de exemplu, la telecomanda de la Samsung, trebuie să apăs pe tasta portocalie ( sunt unele verzi, albastre, roșii) pentru a putea începe acest proces. La tine nu funcționează așa?

@adrian, ai reușit să ordonezi canalele TV? Te-a ajutat vreunul din sfaturile primite în Comunitate?

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!