Întrebare fară răspuns

Orange și-a schimbat numele de operator pe telefoane cu hashtag-ul #stamacasa

În aceste zile vedem o mobilizare că niciodată pentru a ne proteja de Coronavirus şi într-un fel... de noi înşine. După multe zile de auto izolare sunt persoane care nu mai suportă şi vor să iasă la o plimbare, care ar putea provoca răspândirea de Covid-19. Vodafone şi Orange România au pornit o campanie pe cât de simple pe atât de genială.
Am descoperit în această seară ca afişajul de semnal şi nume de reţea care indică de obicei "Vodafone" sau "Orange" este acum "VDR #StamAcasa" şi respectiv "Orange #StamAcasa".

Sursa:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/stamacasa-vodafo...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sa speram ca va avea un impact si mai mare, impreuna cu toate instituțiile si televiziunile si prietenii si rudele care spun #stamacasa.. : )

Am vazut si unele promo-uri Orange sub sloganul "stam acasa". Foarte bine fac,poate lumea va intelege in ceasul al 12-lea cata nevoie este sa respectam acest lucru.Nu "autocarantizarea" este o problema ci "autoconstientizarea" asupra pericolului care ne paște este marea problema.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Autoconstientizarea chiar este o problemă pentru multi.. cum devii mai conștient dacă n-ai un gram de conștiință?!.. Ca dacă ai avea n-ar fi nevoie de atatea campanii să stai acasa, mai ales daca esti bolnav, ca să nu fie nevoie sa stam toți.. :(

La mine inca nu apare si am dat si restart la mobil. Sa inteleg ca nu ma vrea si pe mine acasa? :))
Lumea inca nu realizeaza cat de serioasa este aceasta problema. Zilnic vad pensionari care stau linistiti pe banci la povesti, desi ei sunt primii afectati. Mai rationali suntem noi tinerii, care ne izolam si ne dorim cu adevarat sa treaca aceast virus.
Ca o masura de precautie mi-am luat si eu o saptama de concediu, sa "stau acasa". Deci voi respecta si eu indemnul, chiar daca inca nu-mi apare pe mobil.

Din păcate, confirm și eu că am văzut mulți pensionari care iau în glumă tot ce aud la TV! Și sunt categoria cea mai vulnerabilă!

Al meu (Note) nici nu are logo. Stiam ca se poate activa,dar sincer nici nu mai stiu de unde :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

E adevărat că bătrînii sunt cei mai vulnerabili, dar nu-i poți ține în casă. Trebuie ei să vadă ce fac vecinii lor și să fiarbă mărgica împreună. Dacă le zici ceva spun că au trăit multe pînă acum și nu-i sperie un virus. Sunt încăpăținați și foarte greu se lasă lămuriți unii dintre ei. Să sperăm că totul va reveni la normal cît mai repede posibil, iar această pandemie va putea fi controlată.

Mie nu mi-a apărut , în schimb soției și copiilor le-au apărut deja. Probabil depinde și de calitatea telefoanelor sau de zonele cele mai expuse, și datorita acelora care se întorc din străinătate si dau declarații false din zona din care vin.

Mi-a apărut și mie astăzi. Credeam că nu primesc, acum nu sunt bucuros de sunetul pe care îl scoate. A început să mă cam deranjeze, sper să nu mai dureze mult această stare de urgență.

Nicăieri mu e mai bine ca acasă,numai că acum stăm cam forțat ,totuși tot răul va fi spre binele nostru. Avem și puțină zăpadă așa că nu prea e de stat pe afară pentru moment.

Nu știu dacă o să mai apară acel #stamacasa, la mine la Note 10+ nu apare :) nu sufăr și nu mă deranjează... Oricum nu stau acasă penteu că cineva trebuie sa lucreze și de la birou, dar dacă totuși trebuie făcută o setare ceva și a reușit cineva să descopere, să ne împărtășească și nouă!

Vio73, clar nu este o problema... am dat si restart la telefon pentru ca si asa nu a mai vazut un restart de luni intregi :) Am mai observat ca nici Ro-Alert nu a functionat pe telefonul meu desi pe al sotiei (tot un samsung), la ea au venit acele mesaje. Am citit ca pe telefonul meu nu trebuie sa fac absolut nici o setare, merge de la sine :) Nici de asta nu sufar prea tare!

Văzusem undeva un comentariu ca daca pui telefonul in mod avion si-apoi revii, ar merge... nici la mine n-a mers, nicicum, dar, nu-i panica.. dacă ar merge doar la cei care au nevoie de un supliment de conștiință ar fi perfect.. :)

Hey, va mai aduceti aminte cand existau logo-uri de vanzare si cumparam pentru 1-1,5 euro un logo cu Dinamo, Nokia, flaguri? Ce mici si prosti eram... :)))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

În ziua de azi sunt mulți care au nevoie de un supliment de conștiință. Poate se vor deștepta măcar acum în al 12-lea ceas și vor sta acasă cuminți.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!