Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange și-a schimbat numele de operator pe telefoane cu hashtag-ul #stamacasa

În aceste zile vedem o mobilizare că niciodată pentru a ne proteja de Coronavirus şi într-un fel... de noi înşine. După multe zile de auto izolare sunt persoane care nu mai suportă şi vor să iasă la o plimbare, care ar putea provoca răspândirea de Covid-19. Vodafone şi Orange România au pornit o campanie pe cât de simple pe atât de genială.
Am descoperit în această seară ca afişajul de semnal şi nume de reţea care indică de obicei "Vodafone" sau "Orange" este acum "VDR #StamAcasa" şi respectiv "Orange #StamAcasa".

Sursa:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/stamacasa-vodafo...

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Nicăieri mu e mai bine ca acasă,numai că acum stăm cam forțat ,totuși tot răul va fi spre binele nostru. Avem și puțină zăpadă așa că nu prea e de stat pe afară pentru moment.

Nu știu dacă o să mai apară acel #stamacasa, la mine la Note 10+ nu apare :) nu sufăr și nu mă deranjează... Oricum nu stau acasă penteu că cineva trebuie sa lucreze și de la birou, dar dacă totuși trebuie făcută o setare ceva și a reușit cineva să descopere, să ne împărtășească și nouă!

Vio73, clar nu este o problema... am dat si restart la telefon pentru ca si asa nu a mai vazut un restart de luni intregi :) Am mai observat ca nici Ro-Alert nu a functionat pe telefonul meu desi pe al sotiei (tot un samsung), la ea au venit acele mesaje. Am citit ca pe telefonul meu nu trebuie sa fac absolut nici o setare, merge de la sine :) Nici de asta nu sufar prea tare!

Văzusem undeva un comentariu ca daca pui telefonul in mod avion si-apoi revii, ar merge... nici la mine n-a mers, nicicum, dar, nu-i panica.. dacă ar merge doar la cei care au nevoie de un supliment de conștiință ar fi perfect.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Florin, în link-ul din subiect am văzut că sunt niste comentarii.. poate găsesti acolo ceva..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Florin, sunt mai simandicoase telefoanele astea noi, mai greu de convins.. :))

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Hey, va mai aduceti aminte cand existau logo-uri de vanzare si cumparam pentru 1-1,5 euro un logo cu Dinamo, Nokia, flaguri? Ce mici si prosti eram... :)))

În ziua de azi sunt mulți care au nevoie de un supliment de conștiință. Poate se vor deștepta măcar acum în al 12-lea ceas și vor sta acasă cuminți.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!