Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange și-a schimbat numele de operator pe telefoane cu hashtag-ul #stamacasa

În aceste zile vedem o mobilizare că niciodată pentru a ne proteja de Coronavirus şi într-un fel... de noi înşine. După multe zile de auto izolare sunt persoane care nu mai suportă şi vor să iasă la o plimbare, care ar putea provoca răspândirea de Covid-19. Vodafone şi Orange România au pornit o campanie pe cât de simple pe atât de genială.
Am descoperit în această seară ca afişajul de semnal şi nume de reţea care indică de obicei "Vodafone" sau "Orange" este acum "VDR #StamAcasa" şi respectiv "Orange #StamAcasa".

Sursa:
https://www.mobilissimo.ro/stiri-diverse/stamacasa-vodafo...

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Sa speram ca va avea un impact si mai mare, impreuna cu toate instituțiile si televiziunile si prietenii si rudele care spun #stamacasa.. : )

Am vazut si unele promo-uri Orange sub sloganul "stam acasa". Foarte bine fac,poate lumea va intelege in ceasul al 12-lea cata nevoie este sa respectam acest lucru.Nu "autocarantizarea" este o problema ci "autoconstientizarea" asupra pericolului care ne paște este marea problema.

Autoconstientizarea chiar este o problemă pentru multi.. cum devii mai conștient dacă n-ai un gram de conștiință?!.. Ca dacă ai avea n-ar fi nevoie de atatea campanii să stai acasa, mai ales daca esti bolnav, ca să nu fie nevoie sa stam toți.. :(

E un indemn foarte bun pentru toată lumea, de care trebuie să ținem cont!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

La mine inca nu apare si am dat si restart la mobil. Sa inteleg ca nu ma vrea si pe mine acasa? :))
Lumea inca nu realizeaza cat de serioasa este aceasta problema. Zilnic vad pensionari care stau linistiti pe banci la povesti, desi ei sunt primii afectati. Mai rationali suntem noi tinerii, care ne izolam si ne dorim cu adevarat sa treaca aceast virus.
Ca o masura de precautie mi-am luat si eu o saptama de concediu, sa "stau acasa". Deci voi respecta si eu indemnul, chiar daca inca nu-mi apare pe mobil.

Din păcate, confirm și eu că am văzut mulți pensionari care iau în glumă tot ce aud la TV! Și sunt categoria cea mai vulnerabilă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

E adevărat că bătrînii sunt cei mai vulnerabili, dar nu-i poți ține în casă. Trebuie ei să vadă ce fac vecinii lor și să fiarbă mărgica împreună. Dacă le zici ceva spun că au trăit multe pînă acum și nu-i sperie un virus. Sunt încăpăținați și foarte greu se lasă lămuriți unii dintre ei. Să sperăm că totul va reveni la normal cît mai repede posibil, iar această pandemie va putea fi controlată.

Nici mie nu-mi apare, dar va apărea cu siguranță. Important este că cei de la Orange transmit un mesaj important.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Mie nu mi-a apărut , în schimb soției și copiilor le-au apărut deja. Probabil depinde și de calitatea telefoanelor sau de zonele cele mai expuse, și datorita acelora care se întorc din străinătate si dau declarații false din zona din care vin.

Lasă că apare și la noi. Vom sta oricum acasă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Mi-a apărut și mie astăzi. Credeam că nu primesc, acum nu sunt bucuros de sunetul pe care îl scoate. A început să mă cam deranjeze, sper să nu mai dureze mult această stare de urgență.

Încă nu mi-a apărut, dar probabil că depinde de modelul de telefon. Oricum, #stau acasă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!