Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] "Online oricând ai nevoie" - 50GB bonus oferiți de către Orange

Cred că Orange a ascultat sugestiile clienților din această perioadă și s-a conformat oferind un bonus suplimentar de 50 GB pentru cei care #stauacasă #încarantină.

Bonusul îl regăsiți în MyOrange, cutiuța din stânga sus a ecranului, la promoții active.

Mulțumim, Orange! You're the Best!

Bonusul este valabil în perioada: 20 martie - 30 aprilie 2020 (EDIT: s-a prelungit perioada până pe 9 iunie 2020)

· pentru clientii Postpaid: din momentul alocarii, bonusul este valabil 1 luna + prorata

· pentru clientii PrePay: din momentul alocarii, bonusul este valabil 30 de zile

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (77)

Da (185)

71%

185 membri au votat cu DA

77 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cred ca multi se vor bucura.. eu ma descurc cu netul pe care-l am, dar, am văzut mulți nemultumiti in comunitate, ca nu le ajunge netul.. :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Foarte bine, eu sunt de părere că resursele de internet sunt cele de care duc lipsa cei de pe prepay cel puțin, pentru că nu toți incarca cu 6 euro, ci mai sunt care incarca și cu 4 Euro, iar aceia nu au resurse mari...

@teacher_
ca idee și la reîncărcarea cu 5 € se oferă bonusul de 50GB, nu doar la cea de 6. În cazul celor care au o opțiune de 4 € activă pe contul lor PrePay și doresc a activa acest bonus oferit de către Orange din campania "online oricând ai nevoie" nu-l vor putea utiliza pentru că au nevoie de o opțiune de minim 5 €.

Frumoasa initiativa celor de la Orange. E bine ca intr-o situatie de criza unele firme mai ofera si cateva bonusuri clientilor, menite a le aduce un strop de bucurie. Sper ca exemplul lor sa fie copiat si de alte companii.

Sunt curios daca si ciobanul Ghita de la concurenta foloseste “ oi-fi “ in aceste vremuri de carantina ?!
Cred ca are semnal “ oirles “ pe 3 pasuni... .

M-am inspirat de la grupul Divertis cand spuneau ca Becali are semnal oirles .
Ar fi o idee de reclama .

Done. Thanks orange.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Ce haios esti @GOLDzila :))
Mie nu-mi plac reclamele cu Ghita, inteleg ca vor sa promoveze puterea semnalului de la acea firma de telefonie, dar parca sunt facute "prea din topor".

O idee buna. Am deschis si pe Softpedia un topic acum.

Inițiativa merită popularizata si cunoscuta.

https://forum.softpedia.com/topic/1167137-orange-romania-bonusul-online-cand-ai-nevoie-stai-acasa/

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Cred ca este ok si ca inseamna ceva si dacă, macar cei care pot, folosesc wi-fi :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Mija Z,pai Ghita nu era la Vodafone,s-a portat la Telekom? :)) Azi-maine il vedem la Orange daca intra in transhumanța cu oile si ramane fara semnalul magenta :))

Era de preferat ca Orange sa doneze 1 euro din pretul fiecarui abonament incasat si reincarcare prepay efectuata, in contul institutiilor care lupta cu acest COVID-19. Sau sa achizitioneze echipamente medicale pentru lupta impotriva COVID-19 pe care mai apoi sa le doneze institutiilor medicale.

Personal ma pot lipsi oricand ce cei 50GB, dar pentru cadrele medicale aflate in prima linie si care se lupta sa tina sub control aceasta pandemie, echipamnetele medicale sunt esentiale.

Bonusul este valabil în perioada: 20 martie - 30 aprilie 2020 (EDIT: s-a prelungit perioada până pe 9 iunie 2020)

· pentru clientii Postpaid: din momentul alocarii, bonusul este valabil 1 luna + prorata

· pentru clientii PrePay: din momentul alocarii, bonusul este valabil 30 de zile

Salut!
Ne bucurăm că vă ajută acest bonus.
@FaraUnID și @Ascary așa este, în această perioadă cadrele medicale au nevoie de ajutor.
În link-ul de mai jos sunt mai multe informații despre oferta specială pentru medici, dar și despre donația făcută către Crucea Roșie.
În plus, putem ajuta și noi, clienții Orange, făcând donații prin sms: https://responsabilitate-sociala.orange.ro/pentru-comunit...

Buna ziua.
Am vazut ca in contul myorange la meniul Sumar a aparut alt bonus. Ultima logare a fost cand am activat beneficiul de 30 gb si aparea si cel de 50 gb valabil pana la sfarsitul acestei luni (pentru activare). Astazi 21 aprilie cand am intrat pt activare (50 gb) este alt bonus de 50 oferit la reincarcare prepay si pana descurci in fiecare luna atatea intortocheli de nervi mai bine lipsa. Cine are timp de citit, desfacut, analizat, intrebat i se pare usor. Mai pot activa acel bonus de 50 gb (Cred că Orange a ascultat sugestiile clienților din această perioadă și s-a conformat oferind un bonus suplimentar de 50 GB pentru cei care #stauacasă #încarantină) ?

@marilena, bonusul de 50gb se poate activa pana la 30 aprilie, de catre clientii persoane fizice..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Am explicat clar (pt un specialist) ca-n contul my orange meniul sumar nu apare nici la meniul beneficii. Eu intreb clar daca mai exista (implicit de unde s-ar activa din cont).

Ar trebui sa găsești in contul tău la sumar "avantajele vin online" și puțin mai jos "activează bonusul".. daca apeși pe activează apar mai multe nformații.. despre plata facturii, despre 10% pt prepay si poți activa și acel bonus.. în dreptul numărului de telefon ar trebui sa apara un "activează+".. mai simplu ar fi pe aplicația de mobil.. dar pasii sunt cam aceiași.. în aplicatia de mobil, apare sus de tot în stânga, unde sunt de obicei promoțiile.. dar tot "avantajele vin online" se numește punctul de pornire..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@jay multumesc de acea clarificare concisa.
Cand a fost bonusul de 30 gb (inceput luna martie) aparea la meniul beneficii activare cu un click si bonusul de 50 gb promotia pentru cei care #stauacasă #încarantină aparea la meniul sumar. Acum acest bonus din alta promotie 50 gb am crezut ca se activeaza instant cu un simplu click, de asta am intrebat daca bonusul de 50 pentru cei care #stauacasă #încarantină mai e pe undeva ca-n locurile cunoscute (in browser nu aplicatie) la meniul sumar si beneficii nu aparea.
Scriu asa detaliat pt ca cei de la orange nu explica, doar le arunca si ramane prostimea sa le descurce ca n-au incotro. Caz concret recent vazut in my orange fara a trimite un simplu sms: am ab. de 12 ani si beneficiez de inca 6 gb lunar si ne-am intrebat daca activez netul din vechime il anuleaza pe cel normal (2 gb). Ne-am dus la orange shop (al lor nu magazine franciza) si raspunsul primit a fost "nu stiu incercati si vedeti". Bine si-am sunat la relatii clientii pt lamurire.deci ... nu zic ca ceilalti operatori ar fi mai rasariti dimpotriva sunt mai aerieni (spun din experienta). Cand arunci in piata un serviciu explica cap-coada nu doar idei calauzitoare ca sa stie si cei din magazine ce sa zica nu sa incurce.

Da @Ascary, se porteaza Ghita in stil mare. Sper sa se limiteze la Telekom, ca daca-l vad si la Orange o sa mi se faca rau. Nu-mi dau seama daca nu-mi place el ca persoana sau textele sunt proaste si-l pun intr-o lumina urata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!