anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Soluții pentru educația în online a copiilor

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Știu că sunt printre voi atât părinți, cât și profesori. Cum reușiți să îi țineți ocupați pe copii zilele acestea și cum faceți astfel încât să nu își întrerupă contactul cu școala?

 

Noi vă venim în ajutor cu două idei, ambele se învârt în jurul mediului online, care ne oferă multe soluții pentru educația la distanță:

1. Astăzi s-a lansat o ediție specială SuperCoders, o serie gratuită de ateliere online în care copiii învață programare. Puteți intra pe pagina de responsabilitate socială pentru înscrieri și detalii.

 

2. Colegii noștri de la Fundația Orange au pus la dispoziția tuturor profesorilor și învățătorilor din țară o secțiune de Învățare și testare online, în cadrul platformei Digitaliada. Aceștia creează online teste și teme, elevii parcurg materia, primesc teste și le rezolvă, iar părinții primesc programarea cerințelor și rezultatele obținute de elevi. Tot Fundația Orange pune la dispoziție gratuit pe Digitaliada o bibliotecă online cu peste 1000 de resurse educaționale digitale. 

  

Ce părere aveți, îi trimiteți pe cei mici la școala online? 

30 Răspunsuri 30

TheSpecialist
Maestru
Super idei! Cu siguranță o sa profitam de ele, copii vor sta mult timp acasă și în casa și au nevoie de multe activități didactice sa nu își iasă din mana. Mulțumim!

svetalex
Senior certificat
Super. Voi promova pe grupul copiilor mei

teacher_
#StarMember
Eu folosesc in aceasta perioada, Zoom, Google Classroom sau google docs pentru a comunica cu elevii si a le da teme... Mulțumesc, Mihaela. I-am informat pe colegii mei, cred că va fi o alternativa buna.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Fetita mea încă nu se încadrează dar o voi recomanda nepotului meu. Este o inițiativa foarte buna

teacher_
#StarMember
Din ce vad, majoritatea lecțiilor sunt pentru clasele de gimnaziu... Se pot adăuga și pentru liceu?

Jay
Campion certificat
În perioada asta orice actiune de acest gen este binevenită.. o să le trimit si eu link prietenelor cu copii.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
E bine ca Orange se implica in aceasta perioada in educatia la distanta. Trebuie sa le umplem timpul copiilor si cu cat sunt mai multe metode si aplicatii, cu atat mai bine. Voi transmite si eu nepotilor, poate li se va parea interesant.

Gianni
Cunoscător certificat
Este o idee excelentă, așa îi vor ține pe copii în formă și nu vor pierde prea mult din materie. Pentru cei din clasa a 8a și a 12a această pauză va avea consecințe destul de mari . Să sperăm că acestea nu vor dura prea mult și își vor relua activitatea cît mai repede posibil. Mult succes în continuare atît profesorilor cît și copiilor

Vio73
#StarMember
Chiar este un ajutor binevenit pentru toată lumea! Mulțumim foarte mult!

Ascary
Campion certificat
O mama se plangea ca a fost sunata de la scoala si intrebata ce face copilul:" Ce sa faca,sta toata ziua pe telefon,intrebati-ma pe mine cum ma simt ca trebuie sa-i rezolv problemele la matematica,geografie,fizica etc..." :)))

Vio73
#StarMember
Dacă i se dă, se plânge, dacă nu, iar se plânge... Fiecare după posibilități!

Gianni
Cunoscător certificat
Se plînge că trebuie să stea cu copilul să rezolve problemele? Nu ar trebui ca copillul să le rezolve singur doar cu puțin ajutor din partea mamei? În această perioadă mamele vor fi foarte ocupate, nu vor avea timp să se plictisească, asta le va menține în formă fizic și psihic.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Ne bucurăm că vă plac cele 2 soluții :) @teacher_ resursele digitale educaționale de pe platforma Digitaliada sunt, în acest moment, doar pentru învățământul primar și gimnazial. Secțiunea de Învățare și testare online conține de asemenea lecții și teste dedicate învățătorilor și profesorilor de clasele 5-8. Profesorii de liceu pot crea o clasă pe această secțiune, prin crearea de conturi de Profesor și Elev pentru copiii din clasă și își poate crea și trimite propriile teste, adaptate materiei de liceu.

Vio73
#StarMember
Eu nu am găsit și de geografie pentru V-VIII. Mulțumesc!