Întrebare fară răspuns

Pret GALAXY S20+ la prelungire abonament

Salut,
Sunt abonat la Orage de 17 ani si cateva luni. Zilele astea imi expira abonamentul Orange PRO 17.
Am incercat sa vorbesc cu cei de la ofertare prin chat in vederea achizitionarii unui Samsung Galaxy S20+.
Nu mi-au dat nici un pret preferential la telefon, singura "reducere" erau punctele Orange ThankYou scazute din pretul initial al telefonului. Ce ziceti despre asta? Ma gadesc foarte serios sa ma portez la cei care imi ofera preturi decente.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Bogdan vezi ca la Telekom iesi si mai ieftin... Cand citim pe FB o cerere de donatii de 2 euro pentru achizitionarea de echipamente anti coronavirus trecem peste ea ca si cum n-am fi vazut-o dar ne straduim sa achizitionam ultimul model de telefon. Halal solidaritate.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Cum s-a punctat deja, suna la 300 si roaga operatorul sa trimita o solicitare catre departamentul de retentie sau intra in contul tau Orange si trimite de aclo un mesaj prin care solicti sa te sune cineva de la retentie.

Din cate stiu eu, in cazul persoanelor juridice exista consultati dedicati pentru conturile de client.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Mergi în Shop și depune o cerere să te sune un consultant dedicat contului tău, în care poți menționa că dorești o ofertă de retenție, apropiată de cea de portare. Succes!

@kokotec poti sa ne dai mai multe amanunte? Poate gasim impreuna o solutie.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Iphone este în general mai slab la semnal, dar să spui că nu ai semnal în general, e cam mult. Poate într-o anumită zonă, în interior, etc. Trebuie să ne dai detalii! Mulțumesc!

Iphone a fost intotdeauna mai slab pe receptie in zonele cu semnal deficitar. A fost unul din motivele pentru care am migrat la Android-Samsung.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Acum am vrut sa folosesc punctele thankyou să iau s20 plus insa mi-am dat seama că nu pot sa fac o achiziție prin programul de fidelitate până în 2021...
Cam aiurea chestia asta..măcar 1 șansă în termen scurt era bună fiindcă beneficiam de oferta de mâne când reducerile vor fi mari din cauza temperaturii de la mare..
Bineînțeles la anul.vor apărea alte telefoane.
Bineînțeles am câteva puncte thankyou după cum se poate vedea...oricum, probabil daca as suna la un operator și aș avea norocul.sa dau de.o.fata drăguță cred că s-ar putea muta data.

Mădălin
Mădălin

Mădălin

User level
Nivel
3
2299 / 5000
puncte
Custom field 2
Mădălin

@Madalin, nu e vorba de a găsi o fata drăguță sa schimbe data.. poti lua un telefon cu prelungire abonament, ca sa cumulezi toate beneficiile existente, in ultimele 6 luni ale acelui contract, nu cred ca poate fata drăguță sa faca modificarea.. Triplarea punctelor si programul hot summer au mai fost și, probabil vor mai fi.. Eu am luat 1 telefon in februarie si am prelungit 4 abonamente, cand simulez o achiziție in magazinul online, le cel cu telefon îmi spune ca abia in august 2021 pot luat telefon..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!