Întrebare cu răspuns(uri)

Considerați că ar fi utilă și o hartă cu extinderea serviciilor fixe de la Orange?

În contextul în care Orange își extinde în prezent propria rețea de fibră optică, eu cred că ar fi necesară o hartă cu localitățile în care s-a extins și în care este în curs de extindere (se lucrează) .
Voi ce credeți? Ar fi utilă?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Cred că momentan ar fi bun doar un tabel, cu județele și localitățile (străzile) aferente, unde sunt disponibile pachetele Orange Love fibră optică proprie.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (13)

93%

13 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

93% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Cred că momentan ar fi bun doar un tabel, cu județele și localitățile (străzile) aferente, unde sunt disponibile pachetele Orange Love fibră optică proprie.

Sigur ca ar fi utila.. eventual cu posibilitatea de a ajuta si utilizatorii la completarea ei.. in sensul ca merge bine sau sunt probleme..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cred ca nu am inteles eu bine intrebarea :)
Da,nu ar fi o idee rea,astfel ca sa stie toata lumea unde si ce se mai intampla cu reteaua de fibra optica.

Se refera le extinderea de acum.. cred.. eu asta inteleg din formulare..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Cred ca inainte de a cumpara caruta trebuie sa ne asiguram ca avem ce inhama la ei. Orange nu isi clarifica statutul cu Telekom, deci cand vorbim de Orange de fapt ne uitam dupa Telekom daca discutam de cablare. Iar Telekomul slabit pe an ce trece ajunge de o obraznicie fara margini in relatia cu clientul. Nu mi se pare normal. Asa cum la un UPC invechit Vodafone-ul flutura servicii de calitate care nici macar nu sunt pe fibra. Concret, daca nu stii sa folosesti o retea metropolitana, TU OPERATORUL X uneste, sprijina si ajuta comunitatea de operatori de comunicatii si fiti toti pe aceiasi cale de fibra.

Mă refeream la o hartă care se referă la localitățile unde a extins sau este în curs de extindere propria rețea Orange. Pentru că Orange lucrează și la așa ceva în multe localități acum!

Banuiam. Totul este doar o poezie de marketing. Eu am mai avut o discutie vis-a-vis de semnalul de GSM, harta iti arata acoperire totala, pe strada arata ca ai 3G, iar 2-3 metri spre bloc, stand pe langa geam abia ajungi de-un 2G (GSM). Asa e si cu partea de cablare: nu poti avea clienti decat in zone unde declari ca ai infrastructura, desi aceasta vine mai tarziu.

Întreabă prin Chat Djingo sau din My Orange, secțiunea Contact (contactează-ne din aplicația mobilă). Din aplicația mobilă, ai jos (în dreapta) secțiunea ,,Mai multe". Succes!

@Madalin Potlog: poti face cum a spus Vio, sau poti considera raspunsul standard si nesatisfacator: Avem, vom veni, dar te vom contacta cand se va intampla fizic.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!