Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Lista actuala programe cablu Orange - se poate modifica si pe site va rog?

Buna seara. Lista actuala de canale Orange via fibra Telekom este total diferita de ceea ce este pe site-ul Orange in prezent, inca au acolo acasa TV... Am actualizat-o, cel putin la nivel de Piatra Neamt este ceea ce a fost incarcat in imaginea de mai jos, link excel disponibil si aici https://bit.ly/394dySy
Rog daca se poate o explicatie: de ce canale precum TNT HD, SPort Extra HD, CNN HD etc. sunt prezente in grila, dar nu se pot viziona prin achizitia niciunui pachet? Se poate actualiza si pe site la Orange aceasta lista? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E adevărat că unele canale nu mai sunt, iar altele sunt în grila comună Orange/Telekom, dar nu au acces toți la ele, ci doar abonații Telekom. E valabil și când scanezi canalele în sensul că îți bagă multe, dar nu ai acces la toate, chiar dacă ai pachetul maxim. Trebuie făcut ceva până se vine cu fibra proprie!

Orice sugestie de îmbunătățire a grilei tv este binevenită. Probabil că departamentul marketing va ține cont și de părerea ta. Succes!

In aceasta perioada si televizorul este utilizat cam mult. Important este ca sa nu pice reteau de fibra,actualizarile pot fi facute si mai tarziu ca nu e graba.

Unele canale care sunt numai în grila Telekom și care la scanare apar automat și în grila Orange, nu știu dacă se pot scoate sau adăuga (să poată fi vizionate și de noi).

@Tessarol, ca să fim siguri că am înțeles corect întrebarea ta, te rog să ne ajuți să clarificăm:
1. Ordinea canalelor este diferită față de cea afișată pe site? Canalele sunt ordonate în ordine alfabetică?
2. Există canale tv pe care le ai conform pachetului tău și nu le poți viziona?
Mulțumim!

Buna ziua,
La cautarea pe google dupa "lista canale orange cablu", afiseaza rezultatul cu numarul 3 o varianta veche a programelor, la descarcarea pdf-ului am luat datele de acolo, dar in cont sunt acum actualizate. Cat priveste canalele trecute in lista cu rosu, care nu se pot viziona, am inteles ca le ofera telekomul dar nu sunt si in grila dumneavoastra. In plus, sunt convins deja ca nu se vor reintroduce canelele Discovery si Eurosport. Multumesc de raspunsuri. O zi buna!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!