Întrebare fară răspuns

Lista actuala programe cablu Orange - se poate modifica si pe site va rog?

Buna seara. Lista actuala de canale Orange via fibra Telekom este total diferita de ceea ce este pe site-ul Orange in prezent, inca au acolo acasa TV... Am actualizat-o, cel putin la nivel de Piatra Neamt este ceea ce a fost incarcat in imaginea de mai jos, link excel disponibil si aici https://bit.ly/394dySy
Rog daca se poate o explicatie: de ce canale precum TNT HD, SPort Extra HD, CNN HD etc. sunt prezente in grila, dar nu se pot viziona prin achizitia niciunui pachet? Se poate actualiza si pe site la Orange aceasta lista? Multumesc.

Tessarol
Tessarol

Tessarol

User level
Nivel
1
101 / 750
puncte
Custom field 2
Tessarol
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

E adevărat că unele canale nu mai sunt, iar altele sunt în grila comună Orange/Telekom, dar nu au acces toți la ele, ci doar abonații Telekom. E valabil și când scanezi canalele în sensul că îți bagă multe, dar nu ai acces la toate, chiar dacă ai pachetul maxim. Trebuie făcut ceva până se vine cu fibra proprie!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Orice sugestie de îmbunătățire a grilei tv este binevenită. Probabil că departamentul marketing va ține cont și de părerea ta. Succes!

Cu siguranță există modificări viitoare și tind să cred că vor publica la un moment dat lista finală.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

In aceasta perioada si televizorul este utilizat cam mult. Important este ca sa nu pice reteau de fibra,actualizarile pot fi facute si mai tarziu ca nu e graba.

Unele canale care sunt numai în grila Telekom și care la scanare apar automat și în grila Orange, nu știu dacă se pot scoate sau adăuga (să poată fi vizionate și de noi).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Tessarol, ca să fim siguri că am înțeles corect întrebarea ta, te rog să ne ajuți să clarificăm:
1. Ordinea canalelor este diferită față de cea afișată pe site? Canalele sunt ordonate în ordine alfabetică?
2. Există canale tv pe care le ai conform pachetului tău și nu le poți viziona?
Mulțumim!

Buna ziua,
La cautarea pe google dupa "lista canale orange cablu", afiseaza rezultatul cu numarul 3 o varianta veche a programelor, la descarcarea pdf-ului am luat datele de acolo, dar in cont sunt acum actualizate. Cat priveste canalele trecute in lista cu rosu, care nu se pot viziona, am inteles ca le ofera telekomul dar nu sunt si in grila dumneavoastra. In plus, sunt convins deja ca nu se vor reintroduce canelele Discovery si Eurosport. Multumesc de raspunsuri. O zi buna!

Tessarol
Tessarol

Tessarol

User level
Nivel
1
101 / 750
puncte
Custom field 2
Tessarol

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!