Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu mai functioneaza Orange antivirus

Am observat astăzi că nu mai funcționează Orange Antivirus pe telefon, ce știți despre asta?

Răspunsuri

Poate o fi vreo problema de mentenanță. Poți trimite o solicitare către Orange, prin canalele cunoscute, apel la 300 sau chat Djingo din My Orange sau mail la serviciul.clienti@orange.com.
L. E. Am instalat aplicația din Google Play și nu funcționează serverul Orange.

Deci antivirusul s-a delogat automat, ca și cum nu aș fi fost abonat orange, ca și cum nu am avut cont pentru antivirus, Bitdefenderul nu mai asigură mentenanță pentru orange, părerea mea.

Momentan sunt niste probleme cu aplicația My Orange, posibil să fie si cu Orange Antivirus o problemă... si, cu siguranță, informația va ajunge si la Orange tehnic, dacă nu se știa încă de ea..

Salut abrahammihai,

Am avut si eu acceasi problema si am rezolvat-o cu cei de la tehnic acum 3 zile.
In prima faza va trebui sa dezinstalezi aplicația si sa dai un restart la telefon, reinstalează aplicația si vezi daca merge, folosește cu încredere butonul reîncearca. Daca dupa 3 reîncercari nu merge, va trebui sa iei legătura cu departamentul tehnic prin secțiunea "Contact, Trimite-ne un mesaj" si să aștepți până te va contacta cineva, eu am fost contactat in 3 ore.
Contul tau trebuie resetat, am descoperit cu Daniel din departamentul tehnic că subscripția pentru antivirus este valabilă doar 6 luni si se verifică acest lucru, pentru că, in mod normal, ar trebui sa fie valabilă pe toată perioada contractuala.
Bafta, sa ne spui daca ai rezolvat sau nu.

Ieri seară nu te lăsa să te conectezi pe server. În această dimineață, aplicația era funcțională. M-am logat cu contul my Orange și configurat aplicația.

Razvan, multumesc mult pentru raspuns, nici specialistii de la Orange departamentul "antivirus" nu stiau acest aspect.
Am sters antivirusul de tot, se interfera cu samsung pass, voia contul de samsung să fie sef peste telefonul meu, am dezinstalat antivirusul de tot, si contul de samsung din telefon, si ala a vrut sa fie sef. A dat Coronavirusul si in antivirus.

@abrahammihai, dacă ți-au fost de ajutor răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Poți selecta un singur răspuns, acela care consideri că te-a ajutat cel mai mult și care răspunde cel mai bine întrebării tale.
Mulțumim!

Nu îmi funcționează orange antivirus .. îmi zice după instalare ca e expirat deși eu am activat opțiunea din contul meu și am primit SMS
"Optiunea Orange Antivirus a fost activata. Din contul tau au fost retrasi 0.81 EUR credit. Descarca aplicatia din Google Play sau direct de la http://qr.orange.ro/antivirus Pentru a o folosi ai nevoie de un cont online Orange."

cuibus08
cuibus08

cuibus08

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
cuibus08

Buna ziua.. am dezinstalat și reinstalat aplicația Orange antivirus de mai multe ori dar tot nu funcționează.....

cuibus08
cuibus08

cuibus08

User level
Nivel
0
22 / 100
puncte
Custom field 2
cuibus08

Salut, se pare ca ce are isi achizitioneaza dispozitive de la Samsung, au problema cu instalarea Orange Antivirus.
Astazi am trecut de la Huawei la Samsung si imi apar doua erori:
1 - daca salvez parola cu Samsung Pass ma loghez in aplicatie dar imi spune ca abonamentul imi este expirat si trebuie sa trec la Bitdefender din G.Play
2 - refuz sa las Autofill cu Samsung Pass si cand ma loghez in aplicatie imi apare eroarea "nu a putut fi stabilita conexiunea. Reincearca"
Vad ca problemele acestea sunt semnalate de mai bine de 5 luni si inca nu au rezolvare!

P.S. Am reinstalat aplicatia de cateva ori dar fara succes

Ionel_9
Ionel_9

Ionel_9

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Ionel_9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!