Întrebare fară răspuns

Parametrii retea Orange DVB-C ?

Salut, am un TV Xiaomi 32 inch cu slot CI+, problema e ca nu pot cauta canalele digitale alegand profile predefinite ale operatorilor prin cablu (gen UPC, Digi, Orange) ci doar scanand pe baza unor parametri precum: Network ID, Frequency (khz)... Any help?
De ex. la UPC pentru Cluj am parametri Netwk ID 31430, Start frecquency 306000 khz.
Ideea este ca la o scanare completa ordinea programelor este groaznica, incepe de la 801 si se termina pe la 950 sau 960...
As vrea sa fie in ordinea fireasca a operatorului

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut, Adrian!
In urma discutiilor cu echipa tehnica am primit confimarea ca network ID-ul solicitat este 28, folosind operatorul Orange pentru Fibra Orange Home.
Te rugam sa il testezi si sa ne comunici daca a functionat.

Normal ca nu a functionat. :)
"28" are 2 cifre, Network ID are 5. Am incercat cu 28000 sau 00028. Nada. :))
Ma rog... cum am stat 2 ani asa, mai stau o luna, doua, trei, pana voi schimba furnizorul. E clar ca nu stie nimeni specificatiile tehnice ale retelei Orange.

In urma consultarii cu colegii nostri, am aflat ca o solutionare nu poate fi obtinuta ca urmare a scanarii dupa ID de retea. Situatia neplacuta este cauzata, cel mai probabil, de software-ul televizorului. Colegii nostri te roaga sa faci o scanare clasica a canalelor TV fara CAM introdus si sa salvezi lista de canale (indiferent in ce ordine). Apoi inchide si reporneste televizorul pentru a observa daca lista de canale, scanata anterior opririi televizorului, ramane in meniu. Te rugam sa faci aceste actiuni fara CAM introdus in televizor. Noua ne-ar fi util, in cadrul feedback-ului pe care il dam colegilor nostri, sa ne furnizezi detalii si despre modelul de televizor pe care il utilizezi.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!