Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Posibil un Orange Money Junior?

Pe modelul Revolut Junior,este posibil ca si Orange Money sa implementeze o aplicatie asemanatoare?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred ca momentan altele sunt urgentele... cine stie cand sau daca..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Nu știam că revolut se adresează și celor mici. Poate, după ce va trece această perioadă vor lua în calcul și accesul celor mici la instrumente financiare, ca să fie educați și informați pentru a putea preveni riscurile financiare când vor crește.

Mai putem sa punem si noi o intrebare fara sa ni se aminteasca de corona? :)))

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu cred că ar fi o idee rea, însă cei mici au nevoie de conturi în special pentru a li se vira burse/premii câștigate la competițiile școlare. De exemplu școala la care învață copii mei virează bursele exclusiv în conturi deschise la BT. Nu cred că vor fi multe școli care vor fi dispuse să facă transferuri către conturi Orange Money.
Poate un produs de economisire pentru cei mici ar avea succes și pe care l-ar putea promova împreună cu un abonament de voce special conceput

Eu abia folosesc Orange Money si sincer la cat de greu se instaleaza Orange Pay, nu cred ca as oferi cuiva Orange Money Junior. Am incercat de vreo 5 ori crearea contului de Orange Pay, am vorbit si cu operatorii de cateva ori si apoi am renuntat. Am folosit tot cardul ca-mi dadea mai putine batai de cap. :)) Consider ca pana la crearea unui alt serviciu similar, ar trebui sa-si rezolve problemele cu cel actual si sa incerce pe cat posibil usurarea procesului de logare in aplicatie.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!