anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Minute internationale gratuite de la Orange in perioada coronavirus?

Ascary
Campion certificat
Am vazut cu totii ca Orange se implica foarte mult zilele acestea in prevenirea infectarii cu corona virus, prin informarea abonatilor asupra folosirii mijloacelor online de plata online,reincarcarii prepay,oferirea de materiale didactice online profesorilor care sustin lectii de la domiciliu etc. Credeti ca ar fi oportun sa acorde si minute internationale gratuite pentru ca familiile sa tina legatura intre ele?
8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Da, ar fi util sa se renunțe o perioadă scurtă la taxarea prefixelor internaționale, mai ales pe rețele MNVO. Oricum abonamentele au minute internaționale destule incluse deja.

Vio73
#StarMember
Evident că ar trebui să fie multe minute internaționale gratuite, chiar și minute și net în roaming din belșug!

Jay
Campion certificat
Ar fi o idee.. pentru cei care au nevoie, ar fi super.. Daca nu pot face asta, ar fi interesant sa se poata face un program asemanator celui cu internet in scoli, obtinut si cu ajutorul celor care au donat internet.. Eu de exemplu as dona 3/4 din minutele mele internationale..

teacher_
#StarMember
Eu sunt de părere că nu de minute se duce lipsa, ci mai degrabă de resurse de internet.

svetalex
Senior certificat
Si eu consider că Orange ar putea face o ”dispensă” pentru această perioadă și să acorde minute gratuite - un număr prestabilit, de ex 50/100 minute lună pentru apeluri în orice țară

Miha_Z
#StarMember
Ai fi o idee buna. Nu toti sunt familiarizati cu retelele de socializare mai ales batranii. Multi au ramas singuri si ar fi un ajutor pentru ei oferirea de minute internatioanale pentru a tine mai mult legatura cu familia aflata pe alte meleaguri.

FaraUnID
Campion certificat
Exista Skype, exista Facebok si exista Messenger. Plus ca mai toate abonamentele atat cele de lista cat si cele de la retentie includ un numar de unitati internationale. Pe langa acestea doua: - Zoom a ridicat limita de minute pentru apelurile video în China - dar şi pentru şcolile din Japonia, Italia sau SUA - în cazul aplicaţiei gratuite; - Microsoft oferă oricui aplicaţia Teams Premium gratuit în următoarele şase luni. Compania a ridicat restricţiile şi pentru cei care au deja varianta gratuită; - Google a anunţat, de asemenea, că va oferi gratuit unelte pentru teleconferinţe, utilizatorilor serviciilor G Suite şi G Suite for Education, până la 1 iulie 2020; Poate sa ofere gratuitate catre numerele de telefon care apartin misiunilor diplomatice din tarile puternic afectate de COVID.

DanielaH
Moderator
Mulțumim pentru sugestii! Ca de obicei, le-am redirecționat către colegii din departamentul de Marketing.