Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs de finanțare "Lumea prin Culoare și Sunet"

Salut tuturor! De ieri Fundația Orange a lansat un nou apel de proiecte în cadrul programului "Lumea prin Culoare și Sunet".

 

"Lumea prin Culoare și Sunet" este cel mai mare program de finanțare din România, dedicat persoanelor cu deficiențe de vedere și/sau de auz. Instituțiile publice și organizațiile non-profit care dezvoltă proiecte în domeniul educației, culturii și mobilității pot aplica pentru granturi în cadrul acestui program. Este o mare oportunitate și vă încurajăm să dați mai departe vestea persoanelor care ar putea fi interesate :)

 

Înscrierile se fac online, până pe data de 16 aprilie: https://www.fundatiaorange.ro/comunicate-de-presa/250-000-de-euro-pentru-incluziunea-persoanelor-cu-deficiente-de-vedere-auz-din-romania/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte buna ideea. Oricum aceste categorii sunt dezavantajate și dacă pot fi ajutate, cu atât mai bine. Voi incerca sa promovez și eu acest proiect pe unde am ocazia.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Foarte frumoasă inițiativa și având în vedere că suntem nevoiți să ne petrecem mai mult timp acasă în această perioadă, putem să distribuim aceată inițiativă să ajungă la fundațiile care se ocupă cu astfel de proiecte

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Felicitari Orange! Mereu ai fost...altfel!

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

O initiativa frumoasa in orice conditii, mai ales pentru cei cu astfel de probleme, care vad si aud prin atingere si vibratii.. :)

Felicitări fundația Orange, pentru implementarea acestui proiect.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Daca pot ajuta si eu printr-un simplu share a acestei informatii o voi face cu mare placere. Frumos proiect initiat de Orange si sper sa aiba cat mai multe editii.

Mulțumim mult! Toți trecem acum printr-o perioadă agitată și este un moment bun să ne bucurăm de ceea ce avem și să contribuim la construcția unei lumi mai bune, în care toți avem șanse egale. Pentru o perioadă de timp este necesar să păstrăm distanța fizică, dar putem fi mai apropiați ca niciodată cu ajutorul unor astfel de proiecte.

Este o inițiativă foarte bună, toți trebuie să aibă o șansă în a merge mai departe. Este o categorie destul de dezavantajată, însă unindu-ne îi putem ajuta puțin pentru a le face viața mai ușoară.

E bine sa nu-i uitam nici pe cei de langa noi care nu pot decat sa ne priveasca. Atentia trebuie acordata tuturor categoriilor de persoane.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!