anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs de finanțare "Lumea prin Culoare și Sunet"

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor! De ieri Fundația Orange a lansat un nou apel de proiecte în cadrul programului "Lumea prin Culoare și Sunet".

 

"Lumea prin Culoare și Sunet" este cel mai mare program de finanțare din România, dedicat persoanelor cu deficiențe de vedere și/sau de auz. Instituțiile publice și organizațiile non-profit care dezvoltă proiecte în domeniul educației, culturii și mobilității pot aplica pentru granturi în cadrul acestui program. Este o mare oportunitate și vă încurajăm să dați mai departe vestea persoanelor care ar putea fi interesate 🙂

 

Înscrierile se fac online, până pe data de 16 aprilie: https://www.fundatiaorange.ro/comunicate-de-presa/250-000-de-euro-pentru-incluziunea-persoanelor-cu-...

11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Foarte buna ideea. Oricum aceste categorii sunt dezavantajate și dacă pot fi ajutate, cu atât mai bine. Voi incerca sa promovez și eu acest proiect pe unde am ocazia.

svetalex
Senior certificat
Foarte frumoasă inițiativa și având în vedere că suntem nevoiți să ne petrecem mai mult timp acasă în această perioadă, putem să distribuim aceată inițiativă să ajungă la fundațiile care se ocupă cu astfel de proiecte

Ascary
Campion certificat
Felicitari Orange! Mereu ai fost...altfel!

TheSpecialist
Maestru
Foarte frumos! Un share nu strica niciodată! Sper sa ajungă acolo unde trebuie informația. Felicitări pt inițiativa!

Jay
Campion certificat
O initiativa frumoasa in orice conditii, mai ales pentru cei cu astfel de probleme, care vad si aud prin atingere si vibratii.. 🙂

Razvan
#StarMember
Felicitări fundația Orange, pentru implementarea acestui proiect.

Miha_Z
#StarMember
Daca pot ajuta si eu printr-un simplu share a acestei informatii o voi face cu mare placere. Frumos proiect initiat de Orange si sper sa aiba cat mai multe editii.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Mulțumim mult! Toți trecem acum printr-o perioadă agitată și este un moment bun să ne bucurăm de ceea ce avem și să contribuim la construcția unei lumi mai bune, în care toți avem șanse egale. Pentru o perioadă de timp este necesar să păstrăm distanța fizică, dar putem fi mai apropiați ca niciodată cu ajutorul unor astfel de proiecte.

Gianni
Cunoscător certificat
Este o inițiativă foarte bună, toți trebuie să aibă o șansă în a merge mai departe. Este o categorie destul de dezavantajată, însă unindu-ne îi putem ajuta puțin pentru a le face viața mai ușoară.

Vio73
#StarMember
Este foarte bună inițiativa! Felicitări Orange!

FLo1
#StarMember
E bine sa nu-i uitam nici pe cei de langa noi care nu pot decat sa ne priveasca. Atentia trebuie acordata tuturor categoriilor de persoane.