Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Adaugare IP-uri pentru Home Data Center

Buna seara, as dori sa stiu cat ar costa adaugarea a 40 de IP-uri. Am internet prin fibra optica de la Orange si as dori sa imi fac un Home Data Center.
As dori sa stiu daca mai sunt oameni pe acest forum care au un Home Data Center si au internet de la Orange, sa imi spuna daca au ping ok pe extern etc...
Multumesc frumos pentru timpul acordat!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut! Întrebarea ta este un pic prea specifică pentru a primi răspuns din comunitate.. Numai discutând la Orange, poți afla costul..
Poate la a doua intrebare să ai noroc si sa mai aiba cineva Home Data Center sa-ti spuna cum se comportă.. :)

E greu de răspuns la această întrebare. Adică e pentru specialiști. Sunt sigur că există și așa ceva în Comunitate, dar cred că iei mai bine legătura cu Serviciul Tehnic de la Orange! Baftă!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!