Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Nu mai primesc puncte thank you, deși fac plăți cu cardul Orange Money

Fix de când am intrat în comunitate nu mai primesc puncte thank you.
În My Orange am rămas la același număr de puncte de aproape o săptămână, deși fac plăți cu cardul (cu telefonul nu mai merge tot timpul).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Daca ai depasit 50 de tranzactii nu se mai aloca puncte si opreste contorizarea dupa cele 50 de tranzactii lunare - pe 1 luna urmatoare se reia contorizarea
Trebuie sa te uiti in My Orange la TOTAL puncte acumulate... mai jos putin, vezi valoarea lor in Euro
Doar acolo se actualizeaza zilnic... uneori chiar si la 2-3 minute dupa tranzactie.
_________
Este doar o coincidență ca s-a oprit contorizarea in acelasi timp cu accesarea comunitatii :)

Este adevarat ca uneori sistemul mai dă rateuri. Se cunoaste aceasta problema si se lucreaza la remediere,cel putin ei asa am fost informat cand am facut o sesizare telefonica privind intarzierea alocarii OTY.

În perioada această, serviciile de mentenanță pot avea întârzieri, din cauza blocajelor din economie și a restricțiilor legate de prevenția răspândirii virusului.

Sunt ceva probleme /erori pe care le dau aplicațiile. Cred că sunt toate serviciile online mult mai solicitate în această perioadă și de aceea.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!