Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Aplicatia my orange - nu mai pot vedea resursele disponibile

De cateva saptamani in aplicatia my orange nu mai pot vedea resursele disponibile. Chiar daca dau un refresh la pagina din aplicatie tot aceeas eroare apare ,, momentan nu sunt resurse disponibile''. Daca-mi deconectez contu si ma re conectez din nou imi arata resursele disponibile cateva ore sau chiar o zi ori de cate ori intru in aplicatie ai la un moment dat din nou aceeas eroare. Mentionez faptul ca am dezinstalat aplicatia si am reinstalato din nou si aceeas problema. Trebe sa ma reconectez ori de cate ori vreau sa-mi vad resursele disponibile lucru care nu-l faceam in trecut.
Spuneti-mi va rog ce pot sa fac in aceasta situatie?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (1)

33%

1 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

33% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Avem în acest moment un incident care se manifestă la o parte din clienți. Situația este în atenția departamentului nostru tehnic.

Vom reveni aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2261150-resurse-inexistente-aplicatia-my-orange cu detalii când vom avea confirmarea că s-a rezolvat.

Mulțumim pentru înțelegere!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!