Întrebare fară răspuns

Scadere Viteza Internet - Coronavirus?

Salutare! Voi ce viteze la internet aveti in aceasta perioada de criza generata din cauza virusului Corona? Va rog sa precizati cat mai multe detalii (zona, ora, 4G, banda, calitatea semnalului etc)

Eu am observat in ultimul timp o scadere considerabila de viteza in Timisoara...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 5

Asta spun și eu! Trebuie interacționat cu altcineva! Nu trebuie să crezi că cei cu care ai interacționat sunt neapărat ceva emblematic pentru Orange. Din păcate, există pe la toți cei care încearcă să profite! Îți spune asta unul care a întâmpinat în peste 22 de ani de Orange/Dialog foarte multe din astea, dar am mers pe principiul,, dacă mă dau afară pe ușă, intru pe geam". Și pot să-ți spun că am umblat ani de zile după semnături să facă semnal, etc. În fine, nu vreau s-o lungesc! Succes și povestește-ne în continuare cum și mai procedat!

Salut,

Rezultate foarte proaste am obtinut si eu pe 3G & 4G in zona Costisa, Jud. Neamt.
Testele au fost facute pe 17.03.2020 in intervalul 19.00 - 22.00. Pana la ora 19.00 datele mobile au functionat decent, chiar daca pe 3G browsing ul era mai rapid decat pe 4G, dar asta e alta problema.
Am ridicat ticket la Orange si astept sa-mi raspunda. Este esential ca infrastructura lor sa functioneze in perioada asta.

Astea sunt vitezele in aceasta perioada in Timișoara, zona Modern. Testat cu S10.

Am pus simul și într-un S7 și automat s-a selectat o alta banda și viteza a ajuns la aprox 100 Mbps / Download.

Eu cred că problema de supraîncărcarea rețelei.

@dnz atunci cand scade viteza la internet se recomanda si inlocuirea SIM-ului. La fel ca si tine si eu am incercat schimbarea intr-un magazin partener Orange si desi trebuia sa-mi dea alta la schimb, au venit tot cu varianta trecerii la abonament. Urata strategie, dar doar asa isi pot atinge targhetele, pacalind clientii si profitand de naivitatea unora.

Viteza a scăzut zilele astea datorită creșterii traficului foarte mult. Nu știu ce treabă are simul cu viteza la net! Ăla ori funcționează, ori nu!

Totul s-a mutat acum in mediul online,asa ca cresterea traficului si scaderea vitezei era de asteptat. Tare mi-e teama de o paralizare a internetului. Atunci sa vedeti panică :)

@Dnz, daca vrei să îți schimbi gratuit cartela, mergi la Orange Shop (nu Store sau parteneri). Acolo poți să îți înlocuiești SIM-ul gratuit. Am trecut prin aceleași întâmplări ca tine, am mers la un Partener Orange, și domnișoara mi-a băgat o fraza cum că nu se poate doar daca vreau abonament, etc. Am mers apoi de curios la Shop, și în 5 minute problema s-a rezolvat. Asta îți recomand și ție..! Mergi la cel mai apropiat Shop!

@teacher_ am mers astazi la shop, mi-au schimbat imediat sim-ul totul a decurs normal. In continuare viteza internetului in Timisoara pe 4g+ este foarte slaba, in jur de 2 Mbps pe download si pe upload.

E de la supraaglomerate. Cred că ai înțeles că n-are treabă cu sim-ul. După ce va trece isteria asta, își va reveni. Răbdare!

@dnz eu am ridicat ticket la orange si mi-au confirmat cei de la support tehnic ca au fost lucrari efectuate la stalpul orange in perioada in care am facut testele de viteza. A 2-a zi totul a revenit la normal si vitezele de down & up sunt cum ar trebui.
Tocmai in aceasta perioada retelele mobile trebuie sa functioneze bine!

Au și anunțat că vor face lucrări de îmbunătățire a rețelei. Sigur, îmbunătățiri vor face și acolo unde se mărește foarte mult traficul și implicit trebuie mărite capacitățile!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!