Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Campania Orange Money - 25 de lei retur la 10 plăți efectuate cu cardul din Orange Money

Bună ziua! Știe cineva, pe cineva care a beneficiat de bonus 25 de lei pentru 10 plăți efectuate cu cardul din Orange Money?! Campania s-a încheiat pe 12 martie, eu am efectuat mai bine de 50 de plăți și nu am primit nimic până acum... Vă mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Conteaza si ce tip de tranzactie ai efectuat, pentru ca, in conformitate cu regulamentul campaniei, au fost luate in calcul doar tranzactiile prin:

  • tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul telefonului mobil de tip smartphone compatibil cu platile NFC Android sau iPhone Apple;
  • tehnologia de plata mobila NFC (Near Field Communication), prin intermediul ceasurilor inteligente (“smartwatch”) compatibile cu platile NFC marca Apple, Fitbit sau Garmin;
  • tranzactie online pe internet (e-commerce);

Fiecare a 10-a plată efectuata prin mijloacele descrise mai sus îți aduce garantat 25 lei în contul Orange Money. În total, în perioada campaniei, poți primi maximum 100 lei.

De aici eu inteleg faptul ca platile contactless la POS, nu sunt luate in calcul. Cel mai probabil inca sunt centralizate platile in vederea acordarii acelui cashback.

Am plătit facturi cu cardul atașat Orange Money și multe plăți cu telefonul NFC android la magazine cu POS ! Am adunat plățile din 12 decembrie până în 12 martie și am mai multe de 50, dar nu știu dacă există cineva care să fi primit vreun bonus de 25 de lei! Din câte am înțeles din campanie aceste bonusuri vor veni până în data de 31 martie! Mai mult decât atât mai există 10 premii a 1 mie de euro fiecare, la concurs participând toate tranzacțiile efectuate în această perioadă...

@Eugen Dutcă, mulțumim pentru marcarea soluției!
Te așteptăm la final de martie să ne confirmi dacă s-a efectuat plata.
Până atunci poți adăuga alte întrebări sau poți ajuta alți membri prin a le răspunde la întrebări.

Într-adevăr, am primit astăzi în ultima zi a lunii 100 de lei , maximul din campania asta Mâine cred că primesc și cei 40 de lei lunar pe care îi primesc de mai bine de 1 an, lună de lună!

Cam așa arată mesajul! Am rămas într-adevăr surprins, mă gândeam să nu fi greșit undeva, dar nu: în fiecare zi cafelele și alte plăți le-am făcut doar cu telefonul și a venit răsplata

Foarte “transparent” procesul de desemnare al castigatorilor in cazul premiilor de 1.000 EUR. Nici un anunt, nici o lista cu castigatori.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!