Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Oferte de Paști la Orange

Cred ca este activitate mare la Orange cu pregatirea ofertelor de Paști. Voi ce v-ati dori sa cuprinda ofertele de primavara a operatorului Orange?

Răspunsuri

Eu sunt echipată cu tot ce-mi trebuie.. telefon am, resursele imi ajung si-mi si raman.. Ma gândeam să dau A3-urile, dar, mai bine le mai țin.. :)
Si oricum, cred ca nu se mai gândește nimeni la chestii din astea.. oferte, tehnologie, etc..

Toți ne dorim bonusuri de internet mai mari, dar asta va face, dacă reprezentanții Orange vor accepta să fie mai maleabili, ca și clienții să fie mai receptivi la oferte! Piața va suferi modificări în favoarea clientului și Orange va trebui să fie receptiv! Părerea mea!

In 2020 eu cred ca nu va fi nici o "activitate mare" privind "ofertele de Pasti". Probabil asa cum de la momentul 30 octombrie 2015 "halloween in Romania" nu mai este un fel de "party deplasat" ci o pomenire in taina a celor trecuti in nefiinta, la fel si sarbatorile pascale ar trebui tratate cu aceiasi seriozitate, smerenie si liniste in suflet. Contextul mondial actual ar putea fi o lectie din care omul poate foarte bine invata ca trebuie sa se smereasca inainte sa se inalte pe sine. Vezi situatia burselor de vreo 3 zile incoace.
"Oferte de primavara ale operatorului"??? Mai bine sa lipseasca decat sa fie ca in toamna anului 2019 si sa ma trezesc cu surprizele "recoltei tarzii". Prezentul se accepta, dar trecutul nu se uita.

Orice aţi făcut în trecut în cautarea adevărului, uitaţi-l. Trecutul s-a terminat. Trebuie să trăiţi în prezent pentru că viitorul nu există.

citat din Shri Mataji :)

@Ascary:
Oferte daca ar mai avea
Orange pentru dumneata
Sunt sigur, nu ne vei uita
Cu amanunt vei relata.
.
Comunitatea sa cunoasca
Sa stie sa n-o ia in basca
Schimbare daca se doreste
De catre oricine pofteste.
.
Trai-v-om si-o sa mai vedem
De vom primi oferte bune
Dar bine-a fi si cu ce-avem
De ORANGE s-avem ce spune.
.
Dar asa precum ziceai
Viitorul este vag
Si e mai bine cu ce ai
Decat sa te lovesti de prag.

Da,e bine desi optimismul in aceste timpuri e ca in gluma aceea cand doi tipi sar de la etajul 10. Pesimistul striga: mooor in timp ce optimistul striga,zbooor :)

Iti apreciez humorul Flo. Ăsta vine cred si dintr-o lunga expierenta de viață. Poate ne-ar trebui un topic unde sa mai scriem un gând sau doua. N-am apucat sa-ti mulțumesc pentru versuri,merci :)

@Ascary: Era totusi in contextul sperantelor optimiste pentru eventuale oferte de primavara. Dar cum nu toti pot fi <vulpi> in aceasta lume (si nici nu ar avea farmec sa fie altfel), niste <oi> ale turmei, dezamagite de prea mult optimism se mai transforma si in <catari> (mai rau nu se poate, adica nici ca mine, dar nici ca tine). Totusi, daca pastram nota de "humor" trecem peste toate.
BTW: Versurile erau ca sa nu crezi ca m-a parasit "talentul" :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!