Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cele mai aşteptate telefoane ale anului întârzie să apară pe piaţă din cauza coronavirusului

Companiile tech răspund la infectarea cu coronavirus prin limitarea călătoriilor, anularea evenimentelor majore și combaterea dezinformării pe platformele lor. Dar un alt efect al crizei determinată de Covid 19 este amânarea lansărilor de smartphone-uri, aşa că dacă plănuiaţi să va schimbaţi telefonul anul acesta cu unul nou va trebui să aveţi răbdare.

Sursa:

https://www.economica.net/cele-mai-asteptate-telefoane-ale-anului-intarzie-sa-apara-pe-piata-din-cauza-coronavirusului_181006.html


E cam complicat! Voi ce credeți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu este un capăt de țară, probabil după aceasta criză se vor mai ieftini, nu cred că mai arde populației să mai cumpere telefoane, în acest moment.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!